Android Tv Favori Uygulamalarınız

Eyupovski

Üye
Konular
4
Arkadaşlar merhaba,

Mevcutta stremio inatbox gibi uygulamaları kullanıyorum.

Arayüz kullanımı kolay reklamsız ya da az reklam çıkan dizi/film maç içeriklerini izleyebileceğim uygulamaları arıyorum. Drivedaki birçok uygulamayı denemiştim zamanında ama sizin de favorilerinizi duymak isterim. Sağ olun

Öncelikle programların reklam olaylarına takılanlardan değilim. Tabi öyle 2 dkda bir reklam çıkmıyorsa çıkan reklama kızmıyorum. Bunu yapanlarda maddi olarak ayakta durmak zorundalar. Bedava peynir sadece fare kapanında diye düşünenlerdenim ben. Madem bana bir şey sunuyorlarsa en azından buna bu şekilde karşılık vermeliyim diye bir felsefe güdüyorum. Tabi reklama karşı olanlarada lafım yok elbette.

Smarttube (malum reklam zaten yok)

İnat(her gün girerim. Girişte sağ üstteki reklam izleye tıklarım. Günde 30-40 saniyemi inatı ogün seyretmesem bile harcarım İnata teşekkür babında. Zaten sonrada reklam çıkmaz)

Rec (reklam görmedim hiç, yada bana gelmedi)

CloudStream oldukça geniş arşiv. Hatta daha genişi yok diyebilirim. Tüm internet tek programda (reklam yok görmedim)

cihaz mibox uygulamalar yağ gibi akıyor.

kurulu olanlar

ottplayer (iptv)
tv+
kodi (turkvod ve seyirtürk eklentili)
vlc (modeme bağlı 4tb diske ağ üzerinden erişip 4k film oynatımı)
cloudstream
smarttube
x-plorer
inattv

Son düzenleme:
cihaz mibox uygulamalar yağ gibi akıyor.

kurulu olanlar

ottplayer (iptv)
tv+
kodi (turkvod ve seyirtürk eklentili)
vlc (modeme bağlı 4tb diske ağ üzerinden erişip 4k film oynatımı)
cloudstream
smarttube
x-plorer
inattv
Şu kodi ve turkvod + seyirturk eklentilerini paylaşıp tarif edermisiniz hocam bir iki kere denedim beceremedim videolar çok kafa karıştırdı eklentileride bulamadım doğru düzgün güncel bi şekilde hazır eklentiler gömülü bi şekilde olsa süper olur ya

Şu kodi ve turkvod + seyirturk eklentilerini paylaşıp tarif edermisiniz hocam bir iki kere denedim beceremedim videolar çok kafa karıştırdı eklentileride bulamadım doğru düzgün güncel bi şekilde hazır eklentiler gömülü bi şekilde olsa süper olur ya
İsterseniz seyirTürk APK burada var. İndirip cihaza kurup izleyebilirsiniz.

Sadece seyirturk apk kurdum onda sıkıntı yok kodiye kuramadım turkvod eklentisini bulamadım bile
Google yazarsanız belki onunda apk olabilir. SeyirTürk ve Turkvod artık ücretli olunca pek populerliği kalmadı. Aradığınız dizi film vb. bulmak ve devam etmek artık free bir kullanıcı için imkansız gibi. Daha iyi ve avantajlı Cloudstream uygulamasını kurabilirsiniz. Sinetech youtube kanalında geniş detaylı anlatımı var.Bulursak ekleyelim. Kolay gelsin.

Sadece seyirturk apk kurdum onda sıkıntı yok kodiye kuramadım turkvod eklentisini bulamadım bile
Turkvod kendi forumunda paylaşıyor. TDW forumdu yanlış hatırlamıyorsam.

seyirTURK apk kurdu iseniz Kodi'ye gerek yok bence ama onlarda kendi sitelerinde repoyu veriyor, kodi'ye aşinaysanız sorun olmaması lazım.

Herkes minimal gitmiş;

Stremio
Sideload
Animetv
Sportsfire
Anilab
Kodi
Cloudstream
Plex
Netflix
Prime
Blutv
Mubi
Disney
Twitch
Vlc
Inat
Aptoide tv

Mullvad vpn(5euro) gayet iyi

Google freeplay
Tubi
Roku
Sling tv
peacock
Philo
Xumoplay
Hulu
Roku channel
Uktv
Plutotv

Tivimate
Sparkle tv
Televizo
Iptv#
M3u iptv
Ott play
Iptv pro stream player

Hepsinde de farkli playlist.

Next start 4k ne kadar dayanir stres test yapıyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Mevcutta stremio inatbox gibi uygulamaları kullanıyorum.

Arayüz kullanımı kolay reklamsız ya da az reklam çıkan dizi/film maç içeriklerini izleyebileceğim uygulamaları arıyorum. Drivedaki birçok uygulamayı denemiştim zamanında ama sizin de favorilerinizi duymak isterim. Sağ olun
Smarttube
Seyirturk
Gpik TV
İnat vb
En favori bunlar

sayfası

Stable versiyon indirme linki aşağıda ancakk indirmek için VPN isteyebilir.

sayfası

Stable versiyon indirme linki aşağıda ancakk indirmek için VPN isteyebilir.

indirdim tesekkurler.

Geri