Android tv boxlarda google drive sorunu

Telefon ve tablette hiçbir sorun yok.Ben ultimate iptv playlist loaderi kullanıyorum iptv oynaticı olarak.Yedekleme seçeneği sadece google drive ile.Telefonda ayarlayip her cihazda aynı listeleri kullanmak istiyorum ama box ve sticklerde sorun çıkıyor.Telefon ve tablet sorunsuz.

Ultimate iptv playlist loaderin yapımcısına yazdım.Kendisi rus ve çeviriyle yazıştık.Sanırım sorunu anladım.Boxlara nasılki normal chrome kurulamıyorsa google driveda kurulamıyor,sadece modluları.Modlusunu kurdum ve sorun kalmadı.Üreticininde söylediği bu,çeviri tam olmasada..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250419_111219_File Manager +.jpg
    Screenshot_20250419_111219_File Manager +.jpg
    433.8 KB · Görüntüleme: 7
Android tv boxlarda mi stick ve next 4k box kullanıyorum ilk kurarken dosya paylasım programlarına buluttan google drive hesabını ekleyip apkları oraya atıp kurulum yapıyorum bir süre sonra (bir şeyler ters gitti) malesef bu uygulama desteklemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor. Fabrika ayaylarına gidince düzeliyor. Bir güncelleme mi alıyor ne oluyor bilgisi olan varmı
Fabrika ayarlarına gidip attığım modlu google drive ı yüklediğinizde gitmediğini göreceksiniz.Sorun bu cihazlara lisanslı drive yüklenememesi.

Konuyu görüntüleyenler

Geri