Android tv boxlarda google drive sorunu

coniwalker

Üye
Konular
2
Android tv boxlarda mi stick ve next 4k box kullanıyorum ilk kurarken dosya paylasım programlarına buluttan google drive hesabını ekleyip apkları oraya atıp kurulum yapıyorum bir süre sonra (bir şeyler ters gitti) malesef bu uygulama desteklemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor. Fabrika ayaylarına gidince düzeliyor. Bir güncelleme mi alıyor ne oluyor bilgisi olan varmı

Ud link file manager kullanıyorum bendede aynı sorun pikpak dıye uygulamalar var bi onu driver dışında alternatif olarak Yetki kodu isteyen Google drive istemcisi olsa daha iyi olucak gerçekten

En sorunsuz kullandığım (Google Drive bağlantısı için) dosya yöneticisi uygulaması Cx File Explorer idi.
YT videolarından yanlış hatırlamıyorsam da @Sinetech Drive adresine erişim için Jiosphere tarayıcı uygulamasını kullanıyor.

Sizlerin kullandığı ve hata aldığı uygulamalar hangileri? Zaman bulursam denemek ve sonucunu paylaşmak isterim.

Arkadaşlar ben dreamstar nova cihaz kullanıyorum aynı sorun bende de vardı şimdilik bulduğum çare Jiosphere tarayıcı uygulamasını yükledim buradan ulaşım da sorun yok.

En sorunsuz kullandığım (Google Drive bağlantısı için) dosya yöneticisi uygulaması Cx File Explorer idi.
YT videolarından yanlış hatırlamıyorsam da @Sinetech Drive adresine erişim için Jiosphere tarayıcı uygulamasını kullanıyor.

Sizlerin kullandığı ve hata aldığı uygulamalar hangileri? Zaman bulursam denemek ve sonucunu paylaşmak isterim.
bütün hepsinde sorun aynı google drive dan kaynaklanıyor file manager, file commander, x-plore file manager yani hepsinde sorun aynı

bütün hepsinde sorun aynı google drive dan kaynaklanıyor file manager, file commander, x-plore file manager yani hepsinde sorun aynı
Şimdi Fx ve Cx ile denedim. FX sizdeki gibi app blocked hatası verse de ilk mesajımda söylediğim Cx file Explorer direkt bağlandı Drive hesaplarıma.

Dostum bır kaç yıl önce polita eklemişler Google driver için console Google dan app olusturucan falan ama ben anlamam o kadar uğraşamam

Ben cx dosya gezgininde sorun yaşıyorum. Ama cx uygulamasını telefonumada yükledim, onda sorunsuz giriyorum. Ama next start 4K cihazda söz konusu hatayı veriyor.

Mi stik4k daha doğrusu saf androilerde sorun yok .Her gmail.yandex bağlanıyor.Sorun google tv kaynaklı guncelledikçe bişeyleri engelliyor.

Son düzenleme:
Mi stik4k daha doğrusu saf androilerde sorun yok .Her gmail.yandex bağlanıyor.Sorun gogle tv kaynaklı gunceledikçe bişeyleri engelliyor.
Evet bu olabilir sorun, belki bir sonraki güncelleme çözer durumu.

Android tv boxlarda mi stick ve next 4k box kullanıyorum ilk kurarken dosya paylasım programlarına buluttan google drive hesabını ekleyip apkları oraya atıp kurulum yapıyorum bir süre sonra (bir şeyler ters gitti) malesef bu uygulama desteklemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor. Fabrika ayaylarına gidince düzeliyor. Bir güncelleme mi alıyor ne oluyor bilgisi olan varmı
Google engelliyor kendi sistemi içinde kendi onayından geçmemiş uygulamalara izin vermiyor yada belli bir ölçüde izin veriyor onun için işi bilenler uzmanlar cihazları rotluyor o da sistemin dışındasın hertürlü sakıncalı durumlara açıksın uzman değilsen hiç uğraşma

Bende de aynı sorun mevcut. Sinetech drive'a F Dosya Yönetici'den giriyorum. Mi Box S 1. nesil cihazda bu sorunla karşılaşıyorum. Laptopuma Bluestacks kurmuştum, orada böyle bir sorun yok. Nasıl giderileceği konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Konuyu görüntüleyenler

Geri