Android tv box veya android emulatörlü bilgisayar

klazing

Üye
Konular
2
Evimde Philips 65pus9206 android tv var ve bunun televizyonda android kısıtlı kullanımı olduğunu tahmin ediyorum.
Televizyonum ve bilgisayarım 7.1.2 çıkışlı bir avr'ye bağlıdır. İkisini de hava mouse kullanarak kontrol edebiliyorum.

Android olarak fiyat fark etmeksizin tüm cihazları webde inceledim ve karşılaştırdım. Beklentilerimi karşılayacak sorunsuz bir model bulamadım.

Bilgisayarda android emulatörü kullanmak benim için çözüm olacakmıdır, cevap ve tecrübelerinizi bekliyorum. Bir tv box almak gereksiz mi olacaktır?.

İlgi alanım yüksek kalitede ses almaktır. Özellikle dolby atmos ve dts olarak. Bilgisayarımdaki bluray ve dts çıkışlarını avr de sorunsuz oynatabiliyorum.

Evimde Philips 65pus9206 android tv var ve bunun televizyonda android kısıtlı kullanımı olduğunu tahmin ediyorum.
Televizyonum ve bilgisayarım 7.1.2 çıkışlı bir avr'ye bağlıdır. İkisini de hava mouse kullanarak kontrol edebiliyorum.

Android olarak fiyat fark etmeksizin tüm cihazları webde inceledim ve karşılaştırdım. Beklentilerimi karşılayacak sorunsuz bir model bulamadım.

Bilgisayarda android emulatörü kullanmak benim için çözüm olacakmıdır, cevap ve tecrübelerinizi bekliyorum. Bir tv box almak gereksiz mi olacaktır?.

İlgi alanım yüksek kalitede ses almaktır. Özellikle dolby atmos ve dts olarak. Bilgisayarımdaki bluray ve dts çıkışlarını avr de sorunsuz oynatabiliyorum.
Ne tür bir kısıtlı kullanım olduğunu düşünüyorsunuz?
Hafıza açısındansa box veya emülatör çözüm olabilir.
Eğer çok dolu bir kodi kurulumuz vb yok ise kişisel fikrim bunlara ihtiyaç duymadığınız yönündedir.

Tamamen sizin kişisel tercihinize bağlı olan bir soru sormuşsunuz, biz ne dersek boş olur. Emulator kullanmak sizin hayat kalitenizi arttıracak mı azaltacak mı bilemeyiz sonuçta her defasında bilgisayar açıp emulator ile kullanım sağlayacaksınız. Bu sorunuzu kendiniz düşünüp, tartıp yine kendinizin bir karara varması en sağlıklı olanıdır.

Güçlü bir bilgisayarda emulatör ile kullanırsam tv box lara göre daha stabil olmaz mı? Daha önce mibox4 kullanmıştım, pek memnun kalmadım. Şimdiki kutuların en sorunsuzu ve en kapsamlısı hangisidir? Her marka ve modelin kendine göre artıları ve eksileri var. Bundan dolayı pc de kullanım daha verimli olmaz mı?

Güçlü bir bilgisayarda emulatör ile kullanırsam tv box lara göre daha stabil olmaz mı? Daha önce mibox4 kullanmıştım, pek memnun kalmadım. Şimdiki kutuların en sorunsuzu ve en kapsamlısı hangisidir? Her marka ve modelin kendine göre artıları ve eksileri var. Bundan dolayı pc de kullanım daha verimli olmaz mı?
Güçlü bir bilgisayar, emülatör ile de olsa TV Box'lardan çok daha performanslı oluyor evet, ses çıkışını denemek lazım. Uyumlu bir uygulama, emülatör üzerinden Windows'ta (sonuçta ses Windows'tan çıkıyor) gerçekten Dolby ses çıkışı verebilecek mi bunu bilemiyorum.

Ayrıca Android üzerinde hangi uygulamayı kullanmayı düşünüyorsunuz? Direk Windows alternatifi yok mu?

Bilgisayarımda yüklü olan tüm oynatıcılardan dolby ve dts ses alabiliyorum.
Android içinde kodi, inat, soundcloud ve plex önceliğim. PC de android kullanmak istememin bir sebebi de air mouse ile kolay kullanım olmasıdır.

Direk windows alternatifini anlayamadım.

Bilgisayarımda yüklü olan tüm oynatıcılardan dolby ve dts ses alabiliyorum.
Android içinde kodi, inat, soundcloud ve plex önceliğim. PC de android kullanmak istememin bir sebebi de air mouse ile kolay kullanım olmasıdır.

Direk windows alternatifini anlayamadım.
Yani Android'de kullanmak istediğiniz uygulamanın Windows versiyonu varsa emülatör kullanmanıza gerek olmayabilir anlamında sordum.

Örnek olarak Kodi'nin Windows sürümü var, Android emülatör üzerinden Kodi kullanmanıza gerek yok, direk Windows sürümünü kullanabilirsiniz.

Air mouse konusunda tabii ki Android ikonları büyük, tek tıklamayla çalışma vs sebebiyle daha kolay kullanım sunuyor olabilir ama düşünüyorum da Windows'ta da bunları yapabilirsiniz sanki.

Olaya ses açısından baktığınız için bu yorumu yapıyorum yoksa İnat ya da Rec'in ya da CloudStream'in Windows'ta bir alternatifi yok tabii ki. Ama bunlar da istediğiniz ses performansını verebilir mi, bilen biri cevaplayabilir :)

Geri