Öneri 🆗 Android Tv - Box da olması gekeken film dizi uygulaması.

dehakan7

Müdavim
Konular
345
Uygulama ismi Seyirtürk aynı Cloudstream mantığı ile çalışıyor, bilinen sitelerden veri alıyor arayüz güzel kumanda desteği tam, arada güncelleme de geliyor, aynı zamanda Kodi uyumlu zip dosyası var yükleyin deneyin bende hem apk hemde kodi zipi çalışıyor çok güncel film izledim keyifli.

sitesi ve detaylı bilgi için

Uygulama ismi Seyirtürk aynı Cloudstream mantığı ile çalışıyor, bilinen sitelerden veri alıyor arayüz güzel kumanda desteği tam, arada güncelleme de geliyor, aynı zamanda Kodi uyumlu zip dosyası var yükleyin deneyin bende hem apk hemde kodi zipi çalışıyor çok güncel film izledim keyifli.

evet üç yıldır kullandığım di program geniş arşiv i var sürekli online desteği var dizi sinema ip tv arşiv var tavsiye ederim

Kötü durmuyor ama arama için VIP özellik istemesi bir tık saçma olmuş

Güzel ama arama yapamiyorum filtre yapamiyorum nasil yapabilirim

Güzel ama arama yapamiyorum filtre yapamiyorum nasil yapabilirim
O özellikler vip üyelik istiyor ama ben değilim çok da sorun olmuyor , genelde ben sol köşeden tür sıralaması yapıyorum , örnek animasyon gibi ...

O özellikler vip üyelik istiyor ama ben değilim çok da sorun olmuyor , genelde ben sol köşeden tür sıralaması yapıyorum , örnek animasyon gibi ...
ben altı aylık alıyorum 180 tl ayı 30 tl ye geliyor bi çok platform içeriği var bence bedava diyebilirim .. ilk aldığından tereddüt ettim yalan yok ama sonra yerinde bi karar olduğunu anladım ülkeye ne here stüdyo ya göre türe göre yıla göre arama yapabilir sin kişi ne yönetmen e göre de arama yapabilir sin yani seçeneğin çok..

sitesinden apk indirip kurun çalışıyor direk.

ücretsiz zaten sadece arama tarzı şeylere gerek yok derseniz tabi. uygun fiyata vip alıpda kullanabilirsiniz

ayrıca bazı özel günlerde vip özellikleri herkese açıp deneyimlemelerini sağlıyorlar ...

Bence gayet güzel, çok hoşuna giden için vip bile olabilir. Sadece malumlar yok gördüğüm kadarıyla

sitesinden apk indirip kurun çalışıyor direk.

ücretsiz zaten sadece arama tarzı şeylere gerek yok derseniz tabi. uygun fiyata vip alıpda kullanabilirsiniz

ayrıca bazı özel günlerde vip özellikleri herkese açıp deneyimlemelerini sağlıyorlar ...
ANDROID indirmemiz yeterlimi yoksa
KODI indirmemiz gerekiyormu

ANDROID indirmemiz yeterlimi yoksa
KODI indirmemiz gerekiyormu
Sadece android olanı indirip kurun hemen açılır zaten, kodi eklentisi eğer kodi kullanıyorsanız gerekli , ama biraz karışık yeni başlayanlar için, (y)

Uygulamayı nerden indirebiliriz abi

siteye girince yukarıda indir var oradan android olanı indirebilirsin @murat4596

Kodiyi bilen bir arkadaş anlatırsa bizde ücretli ya da ücretsiz kurarız. Şimdiden ilginize teşekkürler.

Kodiyi bilen bir arkadaş anlatırsa bizde ücretli ya da ücretsiz kurarız. Şimdiden ilginize teşekkürler.
seyirTURK Repo yu İndir bölümünden indirin.

1. İndirdikten sonra kodide ayarlarda eklentilere girip zipten yükle diyerek yükleyin.
2. Böylece seyirTURK Repo yu kurmuş olacaksınız.
3. Daha sonra ayarlardan eklentilere tekrar girin ve repodan (depodan) yükleyi seçin
4. ardından seyirTURK Repo yu seçin
5. video eklentilerini seçin
6. seyirTURK ü seçin
7. yükleyi seçin

kısa bir sürede seyirTURK Eklentisi kurulmuş olacaktır.

Konuyu görüntüleyenler

Geri