Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Birçok sebebi olabilir, ilk aklıma gelen kulaklığı hafızasından silip tekrar tanıtmanızArkadaşlar hiremco x6 pro aldım gayet iyi fakat bluetooth kulaklıkla bağlandığımda ara ara kesilmeler oluyor rahatsız edici.Aynı mesafe TV ye bağlanıyorum sorun yok stabil,cihazdan olabilir mi?
Teşekkürler uyguladım lakin sıkıntı devam ediyor.Birçok sebebi olabilir, ilk aklıma gelen kulaklığı hafızasından silip tekrar tanıtmanız
Teşekkürler kulaklık TV de çalışıyo ,telefondada sıkıntısız sorun box da gibi yinede başka bir kulaklıkla deneyeceğimÖncelikle bir arkadaşından vs başka kulaklıklarda deneme yap, sorun makinadan mı değil mi onu sapta. Eğer diğer kulaklıklarda da sorun devam ediyorsa makinanın bluetooht vericisi cırt. bulunduğun bölgenin elektronikçiler çarşısından alacağın 100liralik minik bir usb buetooth verici işini görür. He kulaklıktaysa sorun sat logodan kurtul.