Öneri 📺 Android TV Box almayın ! 🚫 Yeni Google TV 14'ü Hemen Şimdi Bilgisayarınıza Kurun!👍

dehakan7

Uzman
Puan 426
Çözümler 4
Web sitesi
www.sinetech.tr
@dehakan7
Eski bilgisayarınızı veya dizüstü bilgisayarınızı son teknoloji ürünü bir Akıllı TV'ye dönüştürmek mi istiyorsunuz? 😱
PC için Google TV 14 sürümü çıktı ve inanılmaz! Google'ın Android sistemini PC'nizde taşınabilir bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
Her zaman Google TV arayüzünün (Sony ve TCL TV'lerdekiyle aynı) bilgisayarınızda sorunsuz çalışmasını istiyorsanız deneyin.
Sistem hafif, güzel ve zayıf bir PC'yi canlandırıyor!😱
Herkesin PC'de istediği Google TV 14! (Taşınabilir ve Hızlı) ⚡
Katkıda Bulunanlar: Bruno DEV Telegram kanalı:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

ben hic ugrasmadan temiz is masaüstü pc de bir tek kodi kurdum ne var ne yok hepsi icinde

bende kurulum yaptım ama google hesabı girerken sürekli bir hata oluştu diyor adamı deli ediyor

Ustam bunu indirince kanalar için nasıl bir eklenti yapacaz
Evet @patr0n arkadaşımızın dediği gibi deneyin çünkü sonuca sadece pencereden değil kapı baca balkon vs den de çıkılıyor , derya deniz yani hangi birini anlatayım , benim bir tavsiyem olur ilk kurduğum seyirtürk olmuştu ondan sonra çeşitli eklentiler var...

Evet @patr0n arkadaşımızın dediği gibi deneyin çünkü sonuca sadece pencereden değil kapı baca balkon vs den de çıkılıyor , derya deniz yani hangi birini anlatayım , benim bir tavsiyem olur ilk kurduğum seyirtürk olmuştu ondan sonra çeşitli eklentiler var...

ustam ben kodiciyim onun disinda pek apk kullanmam bu seyirtürk iki sefer kurdum cogu kanallar calismiyor calisanlarde gec acilma sorunu mevcut bana biraz sikici geldi sildim. zaten tam erisim kisistlamasi da mevcut.

Yillar önce
ile usbye
yüklemiştim laptoptlara.

Çok atabil çalışıyordu, hızlıydı ama x86 apk lar kabul ediyordu sadece.

Playstore biraz sorun yaratiyordu bişekilde düzeltmiştim. Ama artik pc kullanmiyorum, belki daha üstün rom lar çıkmıştır piyasaya.

Teşekkürler,ben video'daki gibi adım adım yaptım ama eski netbook vardı çalışmadı.

ben hic ugrasmadan temiz is masaüstü pc de bir tek kodi kurdum ne var ne yok hepsi icinde
Kodi'yi çok uzun yıllar önce bilgisayara kurup denemiştim ama çok donuyordu şimdi nasıl bilmem anladığım kadarıyla çok ağır bir program bilgisayarı bile kasıyor şimdi nasıl kullanımi iyimi

Youtube ve googleda bir çok kaynak mevcut oradan bakarak yapabilirsiniz.
Patron ustam Kodi'yi çok uzun yıllar önce bilgisayara kurup denemiştim ama çok donuyordu şimdi nasıl bilmem anladığım kadarıyla çok ağır bir program bilgisayarı bile kasıyor şimdi nasıl kullanımi iyimi

Patron ustam Kodi'yi çok uzun yıllar önce bilgisayara kurup denemiştim ama çok donuyordu şimdi nasıl bilmem anladığım kadarıyla çok ağır bir program bilgisayarı bile kasıyor şimdi nasıl kullanımi iyimi
Bende ısınamadım

İyide ha telefonu PC ye yansıtmışım ha bilgisayara bunu kurmuşsun bilmediğim için böyle konuşuyorum doğru mu değil mi

Eski bilgisayarınızı veya dizüstü bilgisayarınızı son teknoloji ürünü bir Akıllı TV'ye dönüştürmek mi istiyorsunuz? 😱
PC için Google TV 14 sürümü çıktı ve inanılmaz! Google'ın Android sistemini PC'nizde taşınabilir bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
Her zaman Google TV arayüzünün (Sony ve TCL TV'lerdekiyle aynı) bilgisayarınızda sorunsuz çalışmasını istiyorsanız deneyin.
Sistem hafif, güzel ve zayıf bir PC'yi canlandırıyor!😱
Herkesin PC'de istediği Google TV 14! (Taşınabilir ve Hızlı) ⚡
Katkıda Bulunanlar: Bruno DEV Telegram kanalı:

benim emektar 2011 yılından kalma laptopta olurmu acaba

Paylaşım için teşekkürler ancak kurulumunu anlamadım.

Bende ısınamadım
Isınacak bir tarafı yok ki internetin ne kadar da hızlı olsa bile çok donuyor. birde çok karmaşık bir program mesala cloudstream da eklenti usulü ile çalışıyor kodi gibi ama kodi çok kapsamlı ve bilgisayarda çok yer kaplıyor hem çok da kasıyor kodi yi çalıştırıp aşağı indiriyim başka iş yapıyım desen bilgisayar resmen donuyor çok üst seviye bilgisayar bile olsa kastığı apaçık hissediliyor bilgisayarın hem işlemci ram'ini hem ekran kartını çok fazla pay ile kullanıyor tabii bunlar benim fikrim katılan olur , katılan olmaz sonuçta kodi'yide illa kullanan seven birileri vardır kodi'nin çıktığı yıllar birincisi android bu kadar aktif değildi ikincisi android bilgisayarlara kurulamıyordu kodi bence eskimiş bir program artık

Kodi'yi çok uzun yıllar önce bilgisayara kurup denemiştim ama çok donuyordu şimdi nasıl bilmem anladığım kadarıyla çok ağır bir program bilgisayarı bile kasıyor şimdi nasıl kullanımi iyimi
bilgisayarimda yillardir kodi kurulu halada kurulu bende hic kasma donma gibi bir sorun yok. senin pc kasma sorunu kodi ile alakali degil pc nin yavas olmasiyla alakali.. benim pc anakart asus rog stix b450 atx ryzen 9 32 gb ram bellek mevcut net hizim 550-600 bm hizin da kodi üzerinden 4k ve üzeri kalitede yayin seyrediyorum takilma donma görmedim.

Geri