Sıfır Ürün android tv alacağım

Sıfır ürün

goker61

Paylaşımcı
Konular
25
arkadaşlar android tv alacağım varmıdır kullandığınız tavsiye tv markası .

Uygulama yükleyim diye alıyorsan her TV de bu olmuyor
Onvo ve dijitsu marka TV lere dışarıdan apk yukleniyor ben denedim
Bazı marka TV lerde güvenlik duvarında apk dışarıdan bilinmeyen uygulama yüklemeye
izin ver seçeneği yok veya silinmiş,
bunlarda olmuyor
Bu TV lerin aynı zamanda play storeleride kısıtli

Son düzenleme:
Mi TV tavsiye ederim, yeni modellerinde 3 GB ram var, ama TV ler genel olarak box lar kadar hızlı değil, eğer mi TV alacak bütcen yoksa iyi bir panelli TV + android box al derim, ucuz tv lerden performans bekleme ama 1 veya 2 apk kurabilirsin en fazla

Tcl tv kullanıyorum 2 ay önce aldım. Hem stabil hem de uygulama yüklenebiliyor. Özetle memnunum. 65p8k modeli televizyonum

Bütçe ve kaç inç olacağını bilmeden nasıl tv önerebiliriz ki? Benim şahsen kullandığım 43" tv de var ve memnunum, 85" tv de var ondan da memnunum. Hem fiyat hem boyut olarak aralarında büyük fark var. Dolayısı ile bütçe ve boyut olarak ne düşündüğünüzü bilmemiz gerekir.

Tavsiyem android tv alma stabil ve hız için tizen işletim sistemi olacaktır Samsung al güzel bir box ile devam et. İyi şanslar şimdiden hayırlı olsun.

tüplü tv al yaninda tvbox al 30/40 bin verene kadae 5/6 bin tv ile ayni islemi gorursun tv box candir her uygulamayi yuklersin sorunsuz olarak tv nin gorselden baska hukmu kalmaz yani

akıllı olmayan boş tv önerileriniz varmı ben bulamıyorum

Android tv hafıza kapasitesi düşüktür en güzel sağlam kaliteli box tavsiye ederim

Geri