Yardım Android Emülatör

Yiğit

Üye
Konular
10
Herkese İyi forumlar;
Görece eski bir bilgisayara sahibim, Sinetech youtube kanalı'nın önerdiği ve burada gördüğüm birçok emülatörü denemiş olmama rağmen(bluestacks,memuplayer,Ld player,Nox,vb)bilgisayar çok kasıyor.
İnatbox'u bilgisayarda sorunsuz kullanabileceğim bir emülatör veya benzeri bir çözüm önerisi çok iyi olur. Sistem özelliklerini alta bırakıyorum. Pc sistem

Herkese İyi forumlar;
Görece eski bir bilgisayara sahibim, Sinetech youtube kanalı'nın önerdiği ve burada gördüğüm birçok emülatörü denemiş olmama rağmen(bluestacks,memuplayer,Ld player,Nox,vb)bilgisayar çok kasıyor.
İnatbox'u bilgisayarda sorunsuz kullanabileceğim bir emülatör veya benzeri bir çözüm önerisi çok iyi olur. Sistem özelliklerini alta bırakıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 362
Wsa da kursanız onun içinde işlemciniz yetersiz kalıyor işlemciniz sanallaştırma desteği sunuyosa hepsi sorunsuz çalışır fakat sanallaştırma desteği sunmadığı için hiç birisi performanslı olmaz

Malum kanalları sadece inatboxta sorunsuz izleyebiliyorum, uygulamayı bilgisayarda kullanabileceğim bir alternatif var mı acaba?

Malum kanalları sadece inatboxta sorunsuz izleyebiliyorum, uygulamayı bilgisayarda kullanabileceğim bir alternatif var mı acaba?
emulator ve wsa hariç yok sadece iptv ile kullanabilirsiniz

Ben WSA kullanıyorum. Şuan en az kasan o. Benim makina güçlü olduğu için pek hissettirmiyor. Celeron makina ile işiniz biraz zor.

Eski bir laptop bulursanız Blissos vb. kurabilirsiniz. Yada HD nizde yeni bir partition oluşturup dual boot android kurabilirsiniz

Herkese İyi forumlar;
İnatbox'u bilgisayarda sorunsuz kullanabileceğim bir emülatör veya benzeri bir çözüm önerisi çok iyi olur. Sistem özelliklerini alta bırakıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 362
sinetech video var ( Bence PC Android yapman )

Birde usb den çalışan android tv kurabilirsiniz. Bilgisayarı açarken boot olarak usb'yi seçip direk android tv çalışır. Usb 2.0 kullanın

Donanımsal uyumsuzluk olmazsa en güzeli Windows'a paralel Android kurmak.
bu videodaki sürümü deneyebilirsiniz. Donanımsal uyumsuzluk yaşarsanız (siyah ekranda kalma, wifi çalışmaması vs) yine kanaldaki diğer videoları deneyebilirsiniz, örnek;

Eğer bu bilgisayarda Windows olmasa da olur derseniz Windows'u komple silip Android kurabilirsiniz.

Geri