Sinetech
Admin

- Konular
 - 104

Orada evet'e tıklanmıyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 15422
Sağ tık burda tıkanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Orada evet'e tıklanmıyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 15422
Sağ tık burda tıkanıyor
Tıklanmıyor.Orada evet'e tıklanmıyor mu?
Cihazı telden kontrol için çok güzel bir uygulama var. Google playde de var. Full kullanmazsan telden birer birer tvboxa gönderim yaparsın. Satın alırsan full sürümde çok özellik var. Süresiz, yıllık aylık değil, satın aldımı. Fiyatıda çok düşük. Uygulamanın full sürümünde telden mouse gibi veya klavye gibi kullanabiliyorsun. Ayrıca çoklu dosya gönderebiliyorsun. Telden Tvboxtaki uygulamaları kaldırabilirsiniz. Ön belliği temizleyebilirsniz. Dosyalar böşümüne girebilirsiniz. Tvboxın ram vb çalışma durumunu izleyebilirsiniz. Tvboxı kapatabilir veya yeniden başlat yapabilirsiniz. Tvboxlarda bence olması gereken uygulamalardan biri. Modlusu var ama telefona kurulan bir uygulama. Güvenlik için tele benim gibi dışardan uygulama kurmak istemiyorsan dediğim gibi fiyatı çok uygun.Kumanda kayıp,TV wi-fi si telden farklı wifi ye bağlı,kumanda olmadığı için yeni giriş yapamıyorum.Uygun bir kumanda uygulaması veya bi çözüm arıyorum geçici olarak
Nasıl gönderim yapılıyorCihazı telden kontrol için çok güzel bir uygulama var. Google playde de var. Full kullanmazsan telden birer birer tvboxa gönderim yaparsın. Satın alırsan full sürümde çok özellik var. Süresiz, yıllık aylık değil, satın aldımı. Fiyatıda çok düşük. Uygulamanın full sürümünde telden mouse gibi veya klavye gibi kullanabiliyorsun. Ayrıca çoklu dosya gönderebiliyorsun. Tvboxlarda bence olması gereken uygulamalardan biri. Modlusu var ama telefona kurulan bir uygulama. Güvenlik için tele benim gibi dışardan uygulama kurmak istemiyorsan dediğim gibi fiyatı çok uygun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Önce tel ile cihaz aynı wifede olmalı. Tvboxtan geliştiricileri açıp USB hata ayıklamalarını açmalısın. Sonra tvboxın wife bölümene gelip wifiden İp adresini Telefonda uygulamayı açıp sağ altta üç noktaya basıp ip yi girmelisin. Bu kadar ondan sonra uygulamaya girip sağ üstte indirilenlere yükle dersen telden tvbox a göndermiş oluyorsun.Nasıl gönderim yapılıyor