Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kablosuz fare kullanarak hemen her işlemi yapabilirsiniz.Kumanda kayıp,TV wi-fi si telden farklı wifi ye bağlı,kumanda olmadığı için yeni giriş yapamıyorum.Uygun bir kumanda uygulaması veya bi çözüm arıyorum geçici olarak
Ancak ethernet kablosu ile,yok diyebilirizAynı wifi ağında buluşma şansı nedir telefon ile TV'nin?
O zaman fare ve klavye, başka çare yok.Ancak ethernet kablosu ile,yok diyebiliriz
TV'yi merak ettim?Benim tv nin Hdmi cec kısmında cihaz menüsü yazan yere tıkladığımda, tv nin kumandası tv boxu tüm fonksiyonlarıyla kontrol edebiliyor. Sizin tv nizde böyle bir ek özellik olabilir, kontrol edin.
Farede geri ya da yan sekmeleri nasıl calıştırcamKablosuz fare kullanarak hemen her işlemi yapabilirsiniz.
Dijitsu.TV'yi merak ettim?![]()
Farede geri ya da yan sekmeleri nasıl calıştırcamO zaman fare ve klavye, başka çare yok.
Olmuyorsa klavye yön tuşları.Farede geri ya da yan sekmeleri nasıl calıştırcam
En son kii parti ise yazılım tırt ama kasa ve panel güzel. Tam kaliteli box'u tak izle modu.Dijitsu.![]()
Buluştu, klavye yok.Uygulamalarda IR hatası veriyorAynı wifi ağında buluşma şansı nedir telefon ile TV'nin?
Tv Box markanızı bilemiyorum ama eğer 2. nesil Mi Box öncesi ya da lisanssız bir cihaz ise sağ tık geri görevi görüyor. Geçici bir şey dediğiniz için hemen bulabileceğiniz, elinizin altında olan bir şey olma ihtimali olan fareyi önerdim. Yoksa kalıcı bir şey isterseniz, videolarını da çektiğim air mouse özellikli kumandaları kesinlikle öneririm.Farede geri ya da yan sekmeleri nasıl calıştırcam
Laptop klavyesi var sadeceMesele şu. O aşamaya gelene kadar TV'ye klavye takmanız lazım. Sadece wifi buluşması ayrı bir şey. O tüm programların gerekliliği zaten. Bir dandik klavye var mı?
Kumandayı sipariş ettim gelene kadar idareten ondan geçici dedimTv Box markanızı bilemiyorum ama eğer 2. nesil Mi Box öncesi ya da lisanssız bir cihaz ise sağ tık geri görevi görüyor. Geçici bir şey dediğiniz için hemen bulabileceğiniz, elinizin altında olan bir şey olma ihtimali olan fareyi önerdim. Yoksa kalıcı bir şey isterseniz, videolarını da çektiğim air mouse özellikli kumandaları kesinlikle öneririm.
Tv Box markanızı bilemiyorum ama eğer 2. nesil Mi Box öncesi ya da lisanssız bir cihaz ise sağ tık geri görevi görüyor. Geçici bir şey dediğiniz için hemen bulabileceğiniz, elinizin altında olan bir şey olma ihtimali olan fareyi önerdim. Yoksa kalıcı bir şey isterseniz, videolarını da çektiğim air mouse özellikli kumandaları kesinlikle öneririm.