Android box kumanda ihtiyacı

kodagtv

Paylaşımcı
Konular
3
Kumanda kayıp,TV wi-fi si telden farklı wifi ye bağlı,kumanda olmadığı için yeni giriş yapamıyorum.Uygun bir kumanda uygulaması veya bi çözüm arıyorum geçici olarak

Kumanda kayıp,TV wi-fi si telden farklı wifi ye bağlı,kumanda olmadığı için yeni giriş yapamıyorum.Uygun bir kumanda uygulaması veya bi çözüm arıyorum geçici olarak
Kablosuz fare kullanarak hemen her işlemi yapabilirsiniz.

Aynı wifi ağında buluşma şansı nedir telefon ile TV'nin?

Benim tv nin Hdmi cec kısmında cihaz menüsü yazan yere tıkladığımda, tv nin kumandası, tv boxu tüm fonksiyonlarıyla kontrol edebiliyor. Sizin tv nizde böyle bir ek özellik olabilir, kontrol edin.

Benim tv nin Hdmi cec kısmında cihaz menüsü yazan yere tıkladığımda, tv nin kumandası tv boxu tüm fonksiyonlarıyla kontrol edebiliyor. Sizin tv nizde böyle bir ek özellik olabilir, kontrol edin.
TV'yi merak ettim? :)

Tel ile TV yi aynı wi-fi de buluşturdum fare ile Ama uygulamalarda IR hatası alıyorum.

Mesele şu. O aşamaya gelene kadar TV'ye klavye takmanız lazım. Sadece wifi buluşması ayrı bir şey. O tüm programların gerekliliği zaten. Bir dandik klavye var mı?

Farede geri ya da yan sekmeleri nasıl calıştırcam
Tv Box markanızı bilemiyorum ama eğer 2. nesil Mi Box öncesi ya da lisanssız bir cihaz ise sağ tık geri görevi görüyor. Geçici bir şey dediğiniz için hemen bulabileceğiniz, elinizin altında olan bir şey olma ihtimali olan fareyi önerdim. Yoksa kalıcı bir şey isterseniz, videolarını da çektiğim air mouse özellikli kumandaları kesinlikle öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ENS
Mesele şu. O aşamaya gelene kadar TV'ye klavye takmanız lazım. Sadece wifi buluşması ayrı bir şey. O tüm programların gerekliliği zaten. Bir dandik klavye var mı?
Laptop klavyesi var sadece :(

Tv Box markanızı bilemiyorum ama eğer 2. nesil Mi Box öncesi ya da lisanssız bir cihaz ise sağ tık geri görevi görüyor. Geçici bir şey dediğiniz için hemen bulabileceğiniz, elinizin altında olan bir şey olma ihtimali olan fareyi önerdim. Yoksa kalıcı bir şey isterseniz, videolarını da çektiğim air mouse özellikli kumandaları kesinlikle öneririm.

Kumandayı sipariş ettim gelene kadar idareten ondan geçici dedim

• Beğen
Tepkiler: ENS
Kumanda gelince deneyimleri bekliyoruz.

17620930455756253853017442968989
Sağ tık burda tıkanıyor

Geri