Android Auto IPTV Benzeri Uygulamaları Yükleme

UGURYLDZ

Üye
Konular
1
Merhaba,
Android auto kullanımında , telefonda ve iptv de bulunan uygulamaları başlatıcıya ekleyemiyoruz. Konu ile alakalı birçok video izledim ve denemelerini yaptım fakat sadece youtube ekleyebildim. Kullanmakta olduğum ve güncel de takip ettiğimiz iptv uygulaması ekleyemiyorum. Bir program veya çözüme giden bir yol var ise konu başlığı altından ilerleyebilir miyiz ? Çoğumuz için araştırılan bir konu olduğunu düşünerek yeni başlık altında tartışabiliriz gibi geldi bana.

Aracım 2024 Rifter yeni kasa 10" ekranlı model. Telefonum Xiaomi.

Merhaba,
Android auto kullanımında , telefonda ve iptv de bulunan uygulamaları başlatıcıya ekleyemiyoruz. Konu ile alakalı birçok video izledim ve denemelerini yaptım fakat sadece youtube ekleyebildim. Kullanmakta olduğum ve güncel de takip ettiğimiz iptv uygulaması ekleyemiyorum. Bir program veya çözüme giden bir yol var ise konu başlığı altından ilerleyebilir miyiz ? Çoğumuz için araştırılan bir konu olduğunu düşünerek yeni başlık altında tartışabiliriz gibi geldi bana.

Aracım 2024 Rifter yeni kasa 10" ekranlı model. Telefonum Xiaomi.
play store den car launcher arat yükleyip dene

Son düzenleme:
play store den car launcher arat yükleyip dene
launcher uygulamaları direk olarak cihaza yüklenebiliyor ama cihazında veri tabanı android veya ios olması gerekli sanki.
Benim bahsettiğim konu araçtaki cihaz mirror screen mantığı ile çalışıyor. bir nevi ekran yansıtma ama tam değil. buna uygulama eklemek için ;
"Ayarlar>Android Auto>Başlatıcıyı Özelleştirme " ekranına eklemek lazım ki android auto çalıştığında cihaza yansımış olsun. tam olarak çözülemeyen orası. Aslında cihazı root yapınca olabilir ama

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-10-29 at 11.26.43.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-29 at 11.26.43.jpeg
    73.1 KB · Görüntüleme: 22
Bu arada problem android 14 güvenlik güncellemeleri kaynaklıymış. Kendi uygulamamızı yapmaya çalışıyoruz. Cihaz Root olmadan malesef yol çok uzun , yine android google güvenliğine takıldık.

Peki hocam bu dediğinizi rootlu telefonlarda nasıl yaparız? Benim telefonum rootlu ve dediğinizi yapmak istiyorum ama bir kaynak bulamadım.

Fermata Control ve Fermata Auto yu yükledikten sonra Fermata Auto ile iptv izleyebilirsiniz...

Android auto için telefonun rootlu olmasının avantajı nedir? Bu konuyla yerli veya yabancı bir kaynak var mı?

Geri