Android 4.4.2 Cihaz Uyumlu IPTV Uygulaması Arıyorum

geredelix

Üye
Konular
1
Arkadaşlar elimde çalışır durumda Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition tablet var. Ama maalesef Android sürümü (4.4.2) güncel olmadığı için artık çoğu IPTV uygulaması kurulamıyor (kurarken bile hata veriyor). Eğer Tabletimde çalıştırabileceğim bildiğiniz IPTV uygulamaları varsa bana önerirseniz sevinirim.

Not: IPTV uygulamasından kastım İnat gibi hazır IPTV ler. M3u yüklenenleri kastetmiyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

Tabletinize yeni rom kurarak daha iyi uygulamalar kullanabilirsiniz , ben de öyle yapmıştım, aşağıdaki videoyu izleyerek yapabilirsiniz, iyi forumlar.

Arkadaşlar elimde çalışır durumda Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition tablet var. Ama maalesef Android sürümü (4.4.2) güncel olmadığı için artık çoğu IPTV uygulaması kurulamıyor (kurarken bile hata veriyor). Eğer Tabletimde çalıştırabileceğim bildiğiniz IPTV uygulamaları varsa bana önerirseniz sevinirim.

Not: IPTV uygulamasından kastım İnat gibi hazır IPTV ler. M3u yüklenenleri kastetmiyorum.

Şimdiden Teşekkürler.
ıp tv uygulaması var m3u bundan istersen yükleye bilirim ama inat box gibi bulma şansın yok

Tabletinize yeni rom kurarak daha iyi uygulamalar kullanabilirsiniz , ben de öyle yapmıştım, aşağıdaki videoyu izleyerek yapabilirsiniz, iyi forumlar.

bu videoyu siz mi çektiniz? çektiyseniz kurulum dosyaları sizde mevcut mu? eğer siz çekmediyseniz kurulum dosyalarını nereden bulup yaptınız? çünkü videoda herhangi bir link verilmemiş. Link soranlara da dosyaları bulamıyorum denmiş.

bu videoyu siz mi çektiniz? çektiyseniz kurulum dosyaları sizde mevcut mu? eğer siz çekmediyseniz kurulum dosyalarını nereden bulup yaptınız? çünkü videoda herhangi bir link verilmemiş. Link soranlara da dosyaları bulamıyorum denmiş.

Burada pek çok farklı rom paylaşılmış. Ama performans olarak en uygunu bulup kurmak gerekir, sürüm güncellendikçe performans düşecektir.

Hocam lineage os işletim sistemini kurmanı tavsiye ederim. Nette çok fazla rehber ya da video var bu konuda. Evde atıl durumda yatan bu tableti ben öyle yaptım ve şimdi sadece bu iş için kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• 5b8443b0-7287-4716-8fd6-086f97ad3a0e.jpg
    5b8443b0-7287-4716-8fd6-086f97ad3a0e.jpg
    110.1 KB · Görüntüleme: 27
  • ba4bc408-f994-40ed-8d74-3e989d9bc8a7.jpg
    ba4bc408-f994-40ed-8d74-3e989d9bc8a7.jpg
    185.3 KB · Görüntüleme: 28
Hocam lineage os işletim sistemini kurmanı tavsiye ederim. Nette çok fazla rehber ya da video var bu konuda. Evde atıl durumda yatan bu tableti ben öyle yaptım ve şimdi sadece bu iş için kullanıyorum.
lineage os benim sisteme kurulabilir mi? rom bile zor bulunuyor. kurulabileceğinden emin misiniz?

Burada pek çok farklı rom paylaşılmış. Ama performans olarak en uygunu bulup kurmak gerekir, sürüm güncellendikçe performans düşecektir.
zaten sorun şu elimdeki tablete spesifik olarak uyarlanmış düzgün çalışan rom bulmak sorun. bu tip yerlerde romlar paylaşılıyor mesele o değil, mesele düzgün çalışan rom. ama siz bana genel bir link atmışsınız

zaten sorun şu elimdeki tablete spesifik olarak uyarlanmış düzgün çalışan rom bulmak sorun. bu tip yerlerde romlar paylaşılıyor mesele o değil, mesele düzgün çalışan rom. ama siz bana genel bir link atmışsınız
Tabletin tam modelini verin lütfen ben sizin için bulup buradan paylaşacağım... örnek p602 mi? ekran görüntüsü olursa daha iyi olur.
*** Yanlış rom tabletin tuğla durumuna düşmesine neden olabilir.

Şimdiden Teşekkürler.
GT-N8010 ise tablet bende de var, üç gün önce android 9 yükledim sıkıntısız çalışmakta ekteki video size yardımcı olacaktır. Gerekli dosyaları da açıklamalarda veriyor, adım adım uygularsanız sorunsuz yükseltebilirsiniz.

Burası bu işin kaynağı, hemen her türlü bilgi burada paylaşılıyor, attığım kategori sizin tabletinize ait olan kategori, tabii ki bende bu tablet olmadığı için ya da çoğumuzda, alın şu romu kullanın nasıl diyebilirim. Biraz da siz araştırıp konuları okuyup bulacaksınız.

Sonra da gelip ben şunu kurdum, size de tavsiye ediyorum derseniz de güzel olur.

lineage os benim sisteme kurulabilir mi? rom bile zor bulunuyor. kurulabileceğinden emin misiniz?
Zaten genelde lineage os var, attığım linke 5 dakika bakmış olsanız farklı android sürümlerindeki LineageOs çeşitleri paylaşılmış. Ben olsam minimum alt sürümden başlarım. Ayrıca nasıl kurulacağı da adım adım anlatılmış. Gerisi size kalıyor.

Son düzenleme:
Lineage os kurabilirsiniz varsa rr rom kurabilirsiniz ya da hangi uygulamayı kullanmak istiyosunuz onu belirtin ne yapabiliriz diye bakalım ?

Tabletin tam modelini verin lütfen ben sizin için bulup buradan paylaşacağım... örnek p602 mi? ekran görüntüsü olursa daha iyi olur.
*** Yanlış rom tabletin tuğla durumuna düşmesine neden olabilir.
evet 602 şu an tablet yanımda değil eğer başka istediğiniz detay varsa eve geçince bakar yazarım

Tamam siz detaylı olarak akşam yazın lütfen...
Model Numarası: SM-P602
Android Sürümü: 4.4.2
Ana Bant Sürümü: P602JVUCND4
Kernel Sürümü: 3.4.39-1071256, dpi@SWDD5614 #1, Wed Apr 30 17:07:05 KST 2014
Yapım Numarası: KOT49H.P602JVUCND4
Android İçin SE durumu: Enforcing, SEPF_SM-P602_4.4.2_0046, Wed Jun 11:50:12 2015

Cihaz hakkında kısmında bunlar yazıyor

Model Numarası: SM-P602
Android Sürümü: 4.4.2
Ana Bant Sürümü: P602JVUCND4
Kernel Sürümü: 3.4.39-1071256, dpi@SWDD5614 #1, Wed Apr 30 17:07:05 KST 2014
Yapım Numarası: KOT49H.P602JVUCND4
Android İçin SE durumu: Enforcing, SEPF_SM-P602_4.4.2_0046, Wed Jun 11:50:12 2015

Cihaz hakkında kısmında bunlar yazıyor
Tamam bu bilgilere göre bir rom bakıyorum size , gün içinde buradan paylaşırım ;)

Tamam bu bilgilere göre bir rom bakıyorum size , gün içinde buradan paylaşırım ;)
Sizin tablete uygun android 13 buldum,

Romu yapanın sayfası bu okumadan kurulum yapmayın lütfen (TWRP kurulacak sonra ROM)

Buradan da yapılış videosu var izleyin gördükleriniz adım adım yapın lütfen.

*** Bu tarz işlemlerde gönderdiğim linklerde de göreceksiniz sorumluluk size aittir, ben daha önce çok yaptım zor değil ama aşamaları karıştırırsanız tablet kullanılmaz hale gelebilir, kolay gelsin.

Sizin tablete uygun android 13 buldum,

Romu yapanın sayfası bu okumadan kurulum yapmayın lütfen (TWRP kurulacak sonra ROM)

Buradan da yapılış videosu var izleyin gördükleriniz adım adım yapın lütfen.

*** Bu tarz işlemlerde gönderdiğim linklerde de göreceksiniz sorumluluk size aittir, ben daha önce çok yaptım zor değil ama aşamaları karıştırırsanız tablet kullanılmaz hale gelebilir, kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Kurulumu benim yapmam zor ama dosyaları arşivleyip kurulum işlerinden halleden bir arkadaşla ilk fırsatta kurmayı deneyeceğiz. Gelişmelerden haberdar ederim inşallah.

Geri