Öneri Android 13 TV x86 çok yakında geliyor... (Çıktı linkler aşağıda)

bu surumde geliştirici seçeneklerinin rahatlıkla yonetiliyor 11 de ustune gelince yok oluyordu usb ayıklama ve benzeri şeyler ok stabil olmuş hız olarakta

Max sorunu devam ediyor orjinal açmıyor youtube 1440 ayni ilk goze çarpanlarına bunlar açılışı hızlı ben6.19 kullaniyorum
Max için bir yöntem önereyim , buradan indirip kurun isterseniz bende çalıştı hafta sonu ...

Bunun google tv 13 sürümü çıksa tadından yenmez😊Denedim,tekrar google tv 11 e döndüm.

Baktım, baktım sonra bir daha baktım birşey anlayamadım en sonunda kapattım :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ilk zamanlar bende çok anlamıyordum ama araştırarak epey şeyler öğrendim

@Sinetech youtube kanalınca çok yararlı videoları var onlarca, bir örnek bırakıyorum , deneyerek bir şeyler öğrenebilirsin @ycanerler :)

Android 13 sürümünü de çıktıktan 15 dakika sonra denedim (videosu da gelecek) ve son videoyu çektiğim laptopta sorunsuz çalıştı (Celeron N4000 CPU, 4 GB ram, 20 GB'lık disk alanı (SSD)).

Ufak tefek bilinen sorunları var ama dert edilecek şeyler değil, kısa sürede geliştirici arkadaşımız bunları da çözecektir.

IMG 0978Okla çizdiğim kısımlara nasıl uygulama görüntüleri görünüyor acaba? Bende bişey görünmüyor.

hiçbir şey anlamadım kusura bakmayın bu sürüm android tv sürümlerine gelicek mi pc olmayan direkt tv boxlara homatics box r 4k plus var bende ona gelir mi?

Max sorunu devam ediyor orjinal açmıyor youtube 1440 ayni ilk goze çarpanlarına bunlar açılışı hızlı ben6.19 kullaniyorum
Ekran cozunurlük destegiylemi alakalı acaba? Bende daha yuksek cıkmıştı. 2k gibi birşey. Bende 9 - 11 tüm WiFi calişti ama 13 wifi görüyor bağlanmıyor. Kablo ile baglandı. Diğer sürümlere göre cok daha stabil. Geliştirici secenekleri calişiyor. Xplore calişiyor. Daha hızlı ve stabil gibi. Simdi lineage os TV yapmaya baslamışlar. Rasperry pi a yuklenen sürüm. Merakla bekliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri