Amazon Fire TV Stick Türkçe Dil

hakops27

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,
Almanyadan Amazon Fire TV Stick Satin aldım. Cihazı Türkiye'ye götürmek istiyorum. Dil seçeneklerinde Türkçeyi bulmadım ama cihaz bölge olarak Türkiye yapıldığı zaman Türkçe dil gözüküyormuş okuduğum kadarıyla. Bu gerçekten işe yarar mi ? Bilginiz var mı ona göre cihazı geri iade edeceğim.

Merhaba arkadaşlar,
Almanyadan Amazon Fire TV Stick Satin aldım. Cihazı Türkiye'ye götürmek istiyorum. Dil seçeneklerinde Türkçeyi bulmadım ama cihaz bölge olarak Türkiye yapıldığı zaman Türkçe dil gözüküyormuş okuduğum kadarıyla. Bu gerçekten işe yarar mi ? Bilginiz var mı ona göre cihazı geri iade edeceğim.
Ülke/Bölge ayarlarınızı güncelleyin ve bölgeniz ve diliniz için özel olarak tasarlanmış gelişmiş özelliklere ve becerilere erişin veya Alexa için bir karakter seçin. Güncellenen ülke ayarları ayrıca bölgenize özgü yerel haberlere, hava durumuna ve eğlenceye erişim sağlar.

Ülke ayarlarınızı güncellemek için:

Telefonunuzda veya bilgisayarınızda "İçeriklerimi ve Cihazlarımı Yönet" bölümüne gidin ve mevcut Amazon hesabınızla oturum açın.

Ayarlar sekmesine tıklayın.

Ülke/Bölge ayarlarını ve ardından Değiştir'i seçin.

Şu anda bulunduğunuz ülkeyi güncelleyin ve Güncelle'yi seçin.

Alexa özellikleri ülkeye göre değişir. Ülkenizde desteklenen diğer özellikler için Alexa Özellikleri: Yardım bölümüne bakın.

Geri