Altyapı sorunu ve çözüm önerileri (acil yardım)

Ekli dosyayı görüntüle 14581

Kardeşim dün Atirusta telekom bayisine gitti ve limitsiz tarife olmadığını söylemişler.Kendilerinden haberleri yok ,gerçekten inanılmaz ....Link için çok teşekkürler ,eğer olursa çok işime yarıyacak çünkü superbox için verdikleri fiyat 1tb için 1.700 tl fiyat vermişler .Ben bir iletişime geçi,yim.Tekrardan çok teşekkürler (y)

Kardeşim dün Atirusta telekom bayisine gitti ve limitsiz tarife olmadığını söylemişler.Kendilerinden haberleri yok ,gerçekten inanılmaz ....Link için çok teşekkürler ,eğer olursa çok işime yarıyacak çünkü superbox için verdikleri fiyat 1tb için 1.700 tl fiyat vermişler .Ben bir iletişime geçi,yim.Tekrardan çok teşekkürler (y)
Bayi olmasa merkezlerine ugrayin. Eminonunde merkezi vardi bayi bizde yok demisti. Turktelekom merkezinden kesin yaparlar.

Bayi olmasa merkezlerine ugrayin. Eminonunde merkezi vardi bayi bizde yok demisti. Turktelekom merkezinden kesin yaparlar.
Sorun bayiden kaynaklanıyormuş.2 tür magnet varmış ve cep magnet olan tarife de sınırsız yokmuş .Şuan aklımıza epey yattı ama başvuru için müdürlüğe gitmek gerekiyormuş ve kurulum için ekip gelmeliymiş.Bizimkilerin aklını superbox tak çalıştır olması ve taşınabilir olması karıştırıyor .Neyse ki iki seçenek var ,hiç seçenek olmamasından iyidir.Tekrardan çok teşekkürler magnet konusunda ki bilgi için

Geri