Alpsmart AS-512 | AS-514| AS-515| AS-516 Android Tv Box'lar ( Yazılım/Destek )

Mesala bu konu altında paşlaşılan cihazlar , Alt-orta sınıf cihazlardır . Genel kullanımda ( tv izleme -youtube vs ) size yetecektir ama , bazı durumlar da yetersiz kalacaktır( Lisans sorunu-video işleme vs) . Amlogic S905X4-X5-X5M lisanslı cihazlara bakmanız daha doğru olacaktır. Örnek : 3.nesil xiaomi tv box .Bütçeniz buna müsait ise daha üst düzey cihazlar da bulunmaktadır.

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. bende 516 cihazı kullanıyorum Alpsmartın. Sizce bu cihazda olmazsamolmaz uyhulama vs nedir. Ve ben bu cihazda PSPspp emülatör ile fifa 07 vs oynaya bilirmiiyim.?

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. bende 516 cihazı kullanıyorum Alpsmartın. Sizce bu cihazda olmazsamolmaz uyhulama vs nedir. Ve ben bu cihazda PSPspp emülatör ile fifa 07 vs oynaya bilirmiiyim.?
Ben teşekkür ederim üstad . Bu söylediğiniz oyunları yükleyip ancak öyle bilgi verebilirim .( oyunlarla hiç aram yok :) ). Uygulama konusuna gelecek olursak buraya bakmanızı tavsiye ederim.

https://forum.sinetech.tr/konu/tv-box-uygulama-havuzu-tikla-indir.4045/

Ben teşekkür ederim üstad . Bu söylediğiniz oyunları yükleyip ancak öyle bilgi verebilirim .( oyunlarla hiç aram yok :) ). Uygulama konusuna gelecek olursak buraya bakmanızı tavsiye ederim.

https://forum.sinetech.tr/konu/tv-box-uygulama-havuzu-tikla-indir.4045/
Hocam çok teşekkür ederim tekrardan. Bu fifa yı da kura bilirsem çok güzel olacak. Box adeta vaz geçilmez olur benim için 🙂 ve birde son olarak arka planda çalışan uygulamaları nasıl kalabiliyoruz göre biliyoruz bu cihazlar da

Son düzenleme:
Size en iyi işlemciyi deneyimlemediğim için , sadece kağıt üzerinde karşılaştırma yapıp söyleyebilirim. bunun için de küçük bir araştırma yapmam gerekir. Ayrıca kasma donma ,sizin kullanım senaryonuzla doğru orantılıdır. standart bir kullanıcı iseniz şu an piyasada fiyat-performans cihazları işinizi fazlasıyla görecektir.
Hocam ben daha çok ip tv için kullanacağım diyebilirim. O yüzden fiyat performans dediğiniz bir kaç ürün sayabilir misiniz. En azından bütçeme göre almayı düşünüyorum da. Bir de lisanslı ya da lisanssız olması etken bir durum mu? Teşekkür ederim şimdiden

Hocam ben daha çok ip tv için kullanacağım diyebilirim. O yüzden fiyat performans dediğiniz bir kaç ürün sayabilir misiniz. En azından bütçeme göre almayı düşünüyorum da. Bir de lisanslı ya da lisanssız olması etken bir durum mu? Teşekkür ederim şimdiden
Şu an hali hazır da kullandığım ,Next Start Pro 4K ve Dreamstar Nova 4K lisanslı cihazların arasından hangisi derseniz , Next'i tavsiye ederim. Lisanssız cihazlarda Netflix vs. sıkıntı yaşarsınız o yüzden hiç bulaşmayın derim.
Bahsettiğim her iki cihaz da işinizi fazlasıyla görecektir.

Şu an hali hazır da kullandığım ,Next Start Pro 4K ve Dreamstar Nova 4K lisanslı cihazların arasından hangisi derseniz , Next'i tavsiye ederim. Lisanssız cihazlarda Netflix vs. sıkıntı yaşarsınız o yüzden hiç bulaşmayın derim.

Nasil memnunmusun next start pro 4 k dan

Bu as516 aldım yaklasık 2 ay önce 2 sorunla karşılaştım ilki max tv bağlantı hatası verdi hiç çalışmadı.ikincisi ise tuhaf bir internet sorunu yaşadım iki kere, internet bağlantısı koptu ve ne yaparsam yapayım (cihazı fişten çıkarıp takmak,modemi ve internet ayarlarını restart etmek) bağlantı kurulamadı.cihazı kapatıp 1-2 saat bekledikten sonra düzeldi.genel itibariyle cihazdan memnunum kupon falan 1500 liraya denk getirmiştim.lisansla falan işiniz yoksa,uygulamardan film dizi v.s. izlerim bana yeter diyorsanız 4 gb ram ve 64 gb hafıza gayet yeterli.

Çok teşekkür ederim hocam değerli bilgileriniz için

Hocam Google app for Android tv silindi ses komutu çalışmıyor apk yükledim onuda paket Geçersiz olduğundan kurulamıyor uyarısı alıyorum ne yapmam lazım.Ve Alpsmart'ın img dosyası bulabilir miyim?

Evet root uninstaller diye bir proğramla silindi cihaz alp smart 516
Bu adrese gidin cihazınıza uygun dosyayı indirin , bir usb atın ,cihaz içinden 'Local uptade' yazan uygulamadan yolu gösterip, güncelleme yapın düzelecektir.

Geri