alman tv kanalari

Ben de arıyorum genelde bölgesel alman kanalları ile devlet kanalı ard dışında paylaşılan listelerde alman kanalı olmuyor. Pro sieben, sat eins, rtl ve yan kanalları, vox tv gibi kanalları nereden bulabilirim?

Cloudstream içerisindeki Tv Bahçesi eklentimde kullandığım listeyi kullanabilirsiniz. Bir çok Almanya TV kanalı mevcut içerisinde.

HTTP:
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/Sinetech/refs/heads/main/TvBahcesi/src/main/resources/m3u/tvbahcesi.m3u

alman kanallari tümü takilma donma yapmadan ultra ve ya 4k kalitesinde saglikli izlemenin tek yolu world repository den zip dosyasini indir. adroid tv ve ya box cihazina kodi kur indirdigin zip dosyasini kodi icinde kur baubau eklentisi icinde ayri ayri 15 ülke almanya türkiye bulgar ingiltere daha bir cok tüm kanal yayin paketi vavoo eklentisi mevcut ve bu eklenti sürekli kedi kendini otomatik güncelleme yapmakta ben bir yildir bu yöntemle sorunsuz izliyorum.

alman kanallari tümü takilma donma yapmadan ultra ve ya 4k kalitesinde saglikli izlemenin tek yolu world repository den zip dosyasini indir. adroid tv ve ya box cihazina kodi kur indirdigin zip dosyasini kodi icinde kur baubau eklentisi icinde ayri ayri 15 ülke almanya türkiye bulgar ingiltere daha bir cok tüm kanal yayin paketi vavoo eklentisi mevcut ve bu eklenti sürekli kedi kendini otomatik güncelleme yapmakta ben bir yildir bu yöntemle sorunsuz izliyorum.
Kodiye baubauyu ben 2 yıl kadar önce kurdum. Ben de oradan izliyordum harika bir eklentiydi. İlk başta çalışıyordu ancak şimdi sanırım vpn ile çalışıyor. Bu yukarıda bahsedilen 2ix2 sitesinde kanallar mevcut ancak ben kanalları izleyebileceğim bir android apk ya da m3u8 listesi arıyorum. Çok övülen tvgarden da dahil, ki bence çok eksikleri olan berbat bir site, bölgesel ve yerel düzeyde kanallarla dolu. Özellikle de Almanya, ABD, Kanada filan.

Kodiye baubauyu ben 2 yıl kadar önce kurdum. Ben de oradan izliyordum harika bir eklentiydi. İlk başta çalışıyordu ancak şimdi sanırım vpn ile çalışıyor. Bu yukarıda bahsedilen 2ix2 sitesinde kanallar mevcut ancak ben kanalları izleyebileceğim bir android apk ya da m3u8 listesi arıyorum. Çok övülen tvgarden da dahil, ki bence çok eksikleri olan berbat bir site, bölgesel ve yerel düzeyde kanallarla dolu. Özellikle de Almanya, ABD, Kanada filan.
ayni yöntem sekli ile vavoo 2 farkli eklenti ilede kurulum yapabilirsin. istersen direk vavoo nun zip dosyasini kur. her 3 farkli eklentide stabil calismakta ve hep güncel durumdalar. ben yurtdisinda yasiyorum vpn hic gerekmiyor. türkiyede iptv gibi uzantilar tümü engelli öyleki bazen vpn ile acmadigi oluyor. fazla sürmez türkiyede bu tür eklentiler hic kullanilmaz duruma gelicek mecburi satin aldirtacaklar. sanal ortamda paylasim yapanlarada ceza ve engelleme gelicektir.

Geri