Alışveriş için en mantıklı kredi kartı hangisi?

Fatiyazar

Üye
Konular
3
Merhabalar arkadaşlar sizlerden isteğim, aylık harcamamı kredi kartıyla yaptığım için puan kazanma vs gibi getirilerde en mantıklı kredi kartı hangisidir?

Puan tek kriter değil ki, iş bankası da çok puan veriyor ama puanları pazarama hariç hemen hiç bir yerde geçmiyor. Yapı kredi taksitte iyi, puanda kötü. Sürekli de takip etmek gerekiyor. Axess puanda iyi ama ücretsiz kartlar çoğu zaman kampanya dışı, gibi. Kampanyası çok diye almıştık world'ü, 40k harcamaya 2,79 tl puan var bu ay🤨İnternette lastik kampanyası var, mesela 1000 puan veriyor. 4 lastik montaj 1500, sübap 400*4. Gittim lastikçiden aldım puansız, ilk otel parası 1500 ü almadı, 1000 tl indirim yaptı, 2 yıllık çıkma lastikleri 8k ya saydı. Yani, kampanyalar iyi de esnafla birebir görüşünce bazen daha iyi fiyata ulaşmak mümkün, beyaz eşyada da öyle. Çamaşır mak alırken, internet fiyatının 2k üstü fiyat verdi, pazarlıkla aynı fiyata aldık,aynı gün teslimat, eski cihazın evden alınması. Hurdacılar komik rakam verdiği için uğraşmadım

Son düzenleme:
Hepsi farklı yerlerde daha avantajlı. Ben Axess kullanıyorum, @neocan 'ın dediği gibi değil, kartları evet ücretli ama yıllık kart aidatı geldiğinde itiraz ediyorsunuz direk geri yatırıyorlar.

Dönem dönem çok iyi kampanyalar oluyor, ama her zaman en iyisi şudur diye bir genelleme imkansız. Hatta HepsiBurada sürekli banka farketmeksizin Visa kartlara ekstra indirim tanımlıyor, bu sefer MasterCard - Visa ayrımı çıkıyor.

Kısacası en iyisi budur demek bence imkansız. Bu arada Enpara yazmış bir arkadaşımız ama ilk çıktığından beri kullanıyorum, bu konularda hiç bir avantajı yok :)

Puan tek kriter değil ki, iş bankası da çok puan veriyor ama puanları pazarama hariç hemen hiç bir yerde geçmiyor. Yapı kredi taksitte iyi, puanda kötü. Sürekli de takip etmek gerekiyor. Axess puanda iyi ama ücretsiz kartlar çoğu zaman kampanya dışı, gibi. Kampanyası çok diye almıştık world'ü, 40k harcamaya 2,79 tl puan var bu ay🤨
Arkadaşım alış verişten gelecek puanlar için kart almak doğru değil 5-10 Tl için değmez yalnız bonus veren kampanyaları takip edeceksinki bunda garanti iyi oda ihtiyacın olmayan ürün olabilir! sen peşin fiyatına çok taksit yapan kartlara bakacaksın mesela halkbank-Garanti-Yapıkredi kartları bu konuda iyidir.

en mantikli alisveris cebinde olan pesin parayyladir. mantikli insanda bu yöntemi kullanir 35 senedir calisan biriyim banka hesabim disinda kredi karti alip cebimde tassimadim bundan sonrada tasimam.

Öyle
Hepsi farklı yerlerde daha avantajlı. Ben Axess kullanıyorum, @neocan 'ın dediği gibi değil, kartları evet ücretli ama yıllık kart aidatı geldiğinde itiraz ediyorsunuz direk geri yatırıyorlar.

Dönem dönem çok iyi kampanyalar oluyor, ama her zaman en iyisi şudur diye bir genelleme imkansız. Hatta HepsiBurada sürekli banka farketmeksizin Visa kartlara ekstra indirim tanımlıyor, bu sefer MasterCard - Visa ayrımı çıkıyor.

Kısacası en iyisi budur demek bence imkansız. Bu arada Enpara yazmış bir arkadaşımız ama ilk çıktığından beri kullanıyorum, bu konularda hiç bir avantajı yok :)
Axess ile kampanyalarda hep sorun yaşadım, CarrefourSA market değil diye kampanya puanlarının üstüne yattılar, kendi sitesinde bile market demesine rağmen. Altın alırsınız, online, şartlarda yazmamasına rağmen puan yatmaz. Wings, axess, free, neo kullandım. Şu an hesabım bile kapalı. Günlük faizdeki hesabımdan işlem yaparken, size özel 48, oranı dedi, parayı bağladık. Ertesi gün baktım, oran 43. Böyle de bir banka. Bu olay, bana hesabı komple kapattırdı. Maaş müşterisiydik, anlaşma bitince aradılar, aynı şartlarla hesabı kullanmaya devam edebilirsiniz dediler, tamam dedik. Hemen kart ücreti geldi, uğraşarak geri aldık. Eft vs ücretli oldu. İyi bankadır da, sürekli uyanık olmayı gerektiriyor
1000092079

Öyle

Axess ile kampanyalarda hep sorun yaşadım, CarrefourSA market değil diye kampanya puanlarının üstüne yattılar, kendi sitesinde bile market demesine rağmen. Altın alırsınız, online, şartlarda yazmamasına rağmen puan yatmaz. Wings, axess, free, neo kullandım. Şu an hesabım bile kapalı. Günlük faizdeki hesabımdan işlem yaparken, size özel 48, oranı dedi, parayı bağladık. Ertesi gün baktım, oran 43. Böyle de bir banka. Bu olay, bana hesabı komple kapattırdı. Maaş müşterisiydik, anlaşma bitince aradılar, aynı şartlarla hesabı kullanmaya devam edebilirsiniz dediler, tamam dedik. Hemen kart ücreti geldi, uğraşarak geri aldık. Eft vs ücretli oldu. İyi bankadır da, sürekli uyanık olmayı gerektiriyor
Ekli dosyayı görüntüle 14347
Ben hiç bir kampanyasında sorun yaşamadım ama uyanık olma konusunda katılıyorum. Kart aidatlarını her sene itiraz edince geri vermelerine rağmen, her sene deniyorlar.

En son 15 gün kadar önce aynı şey oldu, müşteri hizmetleri ile görüşerek hallettik, neyse telefondaki hanımefendi iadeyi yaptım dedi ve Troy kart ister misiniz çok avantajlı deyince, ben de dedim ki kart aidatı var mı? Evet var ama ararsanız iptal ederiz dedi :) Yani şunu yok yapsanız daha iyi değil mi dedim, tabi o da bir şey diyemedi. Her sene aidat almayı denemeleri çok enteresan gerçekten.

En büyük bataklıklardan son saniyede çıkmış biri olarak;
Çok mecbur kalmadıkça kullanmam. Puan bonus falan bakmam bile. İşimi görürüm, aylık ödeyebileceğim miktarı ne olursa olsun geçmem. Elden borç alırım ama karttan çekmem sınırım dolduysa.
Bu sebepten, getirisi var mı diye bakmak yerine götürüsü var mı diye düşünerek Enpara kullanıyorum. Sıfır masraf..

En büyük bataklıklardan son saniyede çıkmış biri olarak;
Çok mecbur kalmadıkça kullanmam. Puan bonus falan bakmam bile. İşimi görürüm, aylık ödeyebileceğim miktarı ne olursa olsun geçmem. Elden borç alırım ama karttan çekmem sınırım dolduysa.
Bu sebepten, getirisi var mı diye bakmak yerine götürüsü var mı diye düşünerek Enpara kullanıyorum. Sıfır masraf..
Enpara bende de var ama ekkart olmaması büyük eksiklik. Aile bütçesini kontrol altında tutmak için, tek kart kullanımı benim için uygun olsa da, masrafsız diye ben de aldım ilk çıktığında ve hâlâ aktif olarak kullanıyorum. İlk başlarda telefona bile taksit yapıyordu, şu an pek cazibesi kalmadı
Aklıma gelmişken, getir' in de fiba altyapısıyla sunduğu kredi kartı var, herşey ücretsiz gibi. En büyük artısı teslimatı. Başvuru+15dakikada kapıda

Geri