Alışveriş için en mantıklı kredi kartı hangisi?

Fatiyazar

Üye
Konular
3
Merhabalar arkadaşlar sizlerden isteğim, aylık harcamamı kredi kartıyla yaptığım için puan kazanma vs gibi getirilerde en mantıklı kredi kartı hangisidir?

Puan tek kriter değil ki, iş bankası da çok puan veriyor ama puanları pazarama hariç hemen hiç bir yerde geçmiyor. Yapı kredi taksitte iyi, puanda kötü. Sürekli de takip etmek gerekiyor. Axess puanda iyi ama ücretsiz kartlar çoğu zaman kampanya dışı, gibi. Kampanyası çok diye almıştık world'ü, 40k harcamaya 2,79 tl puan var bu ay🤨İnternette lastik kampanyası var, mesela 1000 puan veriyor. 4 lastik montaj 1500, sübap 400*4. Gittim lastikçiden aldım puansız, ilk otel parası 1500 ü almadı, 1000 tl indirim yaptı, 2 yıllık çıkma lastikleri 8k ya saydı. Yani, kampanyalar iyi de esnafla birebir görüşünce bazen daha iyi fiyata ulaşmak mümkün, beyaz eşyada da öyle. Çamaşır mak alırken, internet fiyatının 2k üstü fiyat verdi, pazarlıkla aynı fiyata aldık,aynı gün teslimat, eski cihazın evden alınması. Hurdacılar komik rakam verdiği için uğraşmadım

Son düzenleme:
Hepsi farklı yerlerde daha avantajlı. Ben Axess kullanıyorum, @neocan 'ın dediği gibi değil, kartları evet ücretli ama yıllık kart aidatı geldiğinde itiraz ediyorsunuz direk geri yatırıyorlar.

Dönem dönem çok iyi kampanyalar oluyor, ama her zaman en iyisi şudur diye bir genelleme imkansız. Hatta HepsiBurada sürekli banka farketmeksizin Visa kartlara ekstra indirim tanımlıyor, bu sefer MasterCard - Visa ayrımı çıkıyor.

Kısacası en iyisi budur demek bence imkansız. Bu arada Enpara yazmış bir arkadaşımız ama ilk çıktığından beri kullanıyorum, bu konularda hiç bir avantajı yok :)

Puan tek kriter değil ki, iş bankası da çok puan veriyor ama puanları pazarama hariç hemen hiç bir yerde geçmiyor. Yapı kredi taksitte iyi, puanda kötü. Sürekli de takip etmek gerekiyor. Axess puanda iyi ama ücretsiz kartlar çoğu zaman kampanya dışı, gibi. Kampanyası çok diye almıştık world'ü, 40k harcamaya 2,79 tl puan var bu ay🤨
Arkadaşım alış verişten gelecek puanlar için kart almak doğru değil 5-10 Tl için değmez yalnız bonus veren kampanyaları takip edeceksinki bunda garanti iyi oda ihtiyacın olmayan ürün olabilir! sen peşin fiyatına çok taksit yapan kartlara bakacaksın mesela halkbank-Garanti-Yapıkredi kartları bu konuda iyidir.

en mantikli alisveris cebinde olan pesin parayyladir. mantikli insanda bu yöntemi kullanir 35 senedir calisan biriyim banka hesabim disinda kredi karti alip cebimde tassimadim bundan sonrada tasimam.

Geri