gokocan.034
Üye
- Konular
- 5
Beklemekteyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
M3u8 iptv istiyorum bu android tv ile uyumlumuUygulamayı indirebilirsin dostum APK istiyorsan Ojinal yayınlar.
Rahat rahat izlersin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tüm Android Cihazla Desem.M3u8 iptv istiyorum bu android tv ile uyumlumu
Teşekkürler hocam eline emegine sağlık rahat izledimUygulamayı indirebilirsin dostum APK istiyorsan Ojinal yayınlar.
Rahat rahat izlersin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Beklemekteyim
https://v.arectv13.sbs/static/tabi1.m3u8
Cine10tv programında bir sey dikkatimi cekti kumadalı kullanılırken ornegin ulusal tv lere girdiginizde imleç arama sekmesinde kalıyor ve asagıya inemiyorsunuz. Dolayısıyla herhangi bir secim yapılamıyor . Bir de ulusal tv ler girdiginiz de kanal aramak mumkun degil . bunlar sadece bende mi oluyor bilmiyorum ancak ben boyle bir sorunla karsılastım . Umarım bu mesajı gorursunuz . İlginize simdiden tesekkurlerTüm Android Cihazla Desem.
Artı Kumanda Destekli Full
android 7.2 cıhazda calısırmı?Tüm Android Cihazla Desem.
Artı Kumanda Destekli Full
şuana kadar %15 lik bazı cihazlarada var bu ya akıllı kumanda yüzünden ayıramıyor... yda başka kumanda oldugu için o sorunu çözemedik? çünkü o kumandaların sistemini ilmiyoruz.Cine10tv programında bir sey dikkatimi cekti kumadalı kullanılırken ornegin ulusal tv lere girdiginizde imleç arama sekmesinde kalıyor ve asagıya inemiyorsunuz. Dolayısıyla herhangi bir secim yapılamıyor . Bir de ulusal tv ler girdiginiz de kanal aramak mumkun degil . bunlar sadece bende mi oluyor bilmiyorum ancak ben boyle bir sorunla karsılastım . Umarım bu mesajı gorursunuz . İlginize simdiden tesekkurler