Akşam'ki maç için tabii spor kaynak lazım

Uygulamayı indirebilirsin dostum APK istiyorsan Ojinal yayınlar.
Rahat rahat izlersin.

Tüm Android Cihazla Desem.
Artı Kumanda Destekli Full
Cine10tv programında bir sey dikkatimi cekti kumadalı kullanılırken ornegin ulusal tv lere girdiginizde imleç arama sekmesinde kalıyor ve asagıya inemiyorsunuz. Dolayısıyla herhangi bir secim yapılamıyor . Bir de ulusal tv ler girdiginiz de kanal aramak mumkun degil . bunlar sadece bende mi oluyor bilmiyorum ancak ben boyle bir sorunla karsılastım . Umarım bu mesajı gorursunuz . İlginize simdiden tesekkurler

Cine10tv programında bir sey dikkatimi cekti kumadalı kullanılırken ornegin ulusal tv lere girdiginizde imleç arama sekmesinde kalıyor ve asagıya inemiyorsunuz. Dolayısıyla herhangi bir secim yapılamıyor . Bir de ulusal tv ler girdiginiz de kanal aramak mumkun degil . bunlar sadece bende mi oluyor bilmiyorum ancak ben boyle bir sorunla karsılastım . Umarım bu mesajı gorursunuz . İlginize simdiden tesekkurler
şuana kadar %15 lik bazı cihazlarada var bu ya akıllı kumanda yüzünden ayıramıyor... yda başka kumanda oldugu için o sorunu çözemedik? çünkü o kumandaların sistemini ilmiyoruz.
android uygulamada sabit kodlar var onlar ekliyoruz genel o yüzden bu soruna bir şey yapamıyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri