Akım korumalı prizi normal uzatmaya bağlama

Forzaa07

Üye
Konular
13
Merhabalar, bölgede çok elektrik kesintisi yaşandığı için akım korumalı priz almaya karar verdim bilgisayarıma priz 5-6 mt uzaklıkta duvar prizinden bilgisayara kadar tekli uzatma çekip tekli uzatmaya akım korumalı priz taksam nasıl olur akım korumalı prizler çok pahalı ve çok uzun kablolu bulmak zor böyle bir düzenekte verim nasıl olur? Kullanacağım prizlere ait Görseller ekte.

Ekli dosyalar

• IMG_0133.jpeg
    IMG_0133.jpeg
    11.7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_0134.jpeg
    IMG_0134.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 11
Merhabalar, bölgede çok elektrik kesintisi yaşandığı için akım korumalı priz almaya karar verdim bilgisayarıma priz 5-6 mt uzaklıkta duvar prizinden bilgisayara kadar tekli uzatma çekip tekli uzatmaya akım korumalı priz taksam nasıl olur akım korumalı prizler çok pahalı ve çok uzun kablolu bulmak zor böyle bir düzenekte verim nasıl olur? Kullanacağım prizlere ait Görseller ekte.
Akım korumalı sonda olacak aynı işi yapar haklısınız :)

Her halükarda elektrik akım korumalıya gelip oradan pcye ulaşacak bi sorun teşkil etmiyor bahsettiğiniz şekilde kullanabilirsiniz

Sırası önemli değil bence

Peki görselini eklediğim priz nasıl sizce fiyatı çok uygun 4lü priz + 2 usb + 1 type-c çıkışı var 250 tl özdilekte buldum, alınırmı akım korumalılarda marka model çok değişiklik gösterirmi ne düşünüyorsunuz

Peki görselini eklediğim priz nasıl sizce fiyatı çok uygun 4lü priz + 2 usb + 1 type-c çıkışı var 250 tl özdilekte buldum, alınırmı akım korumalılarda marka model çok değişiklik gösterirmi ne düşünüyorsunuz
Migros'da denk geliyor bu marka hep bana, nette de çeşitleri çok var. Her türlü hiç kullanmamaktan iyidir.

Kalitesi çok iyi değil gibi ama iş görür, bence biraz daha kaliteli birşey bak. özellikle çok şey bağlayacaksan. sonra kokular geliyor, dumanlar çıkıyor ;)

Prizin için varistör var ve çoğu beyaz eşyada zaten devre olarak mevcut ama yine de extra bir koruma fena olmaz evin geneline yaymak istersen korumayı bunun yerine aşırı gerilim koruma rolesi panoya ilave edebilirsin

Geri