air kumanda önerisi yapabilir misiniz

Bende aynı cihaz için G60S Pro modelini almayı düşünüyorum bu cihaz için nasıldır uyumsuzluk gibi bir sorun yaşatır mı?

1741326131491
Kumanda olarak bunu kullanıyorum, Air özelliği ve sesli komutları bakımından fiyat performans ürün, fazlasıyla işinizi görür.
Markasına takılmanıza gerek yok, aynı fabrika üretimi farklı isimleriyle piyasada bulunuyor. Piranha, Lepistes, Sardalye, Lüfer fark etmez.

klavye olarak ilk aldığım ürün tabi ki:
1741326348925
ışıklı ve şarjlı canavar gibi klavye, lakin listeleri girerken Türkçe karakterleri ve noktalama işaretleri uyumsuzluğuna bir süre alışamayabilirsiniz.
@Sinetech ustanın videolarına bakıp bir şeyler yapmaya çalışsam da benim beceriksizliğim asla beceremedim bu sorunu.
İçinde eski Nokia eski modellerin içinde olan telefon pili var ve cihaz üzerinde şarj edilebiliyor.
Sonra Migros'dan bunu Türkçe ve Pavyon ışıksız modelini buldum iThink Marka:
1741326555684
Gerek karakter probleminin ortadan kalkması gerek pilleri kalem pil olması bakımından benim işimi fazlasıyla gördü. Tavsiye ederim.

Fosmon bluetooth keyboardunu kullanıyorum. Kardeşime de aldım ikimiz de çok memnunuz. Amazondan almıştım. Bluetoothlu olduğu için usb portu işgal edilmemiş oluyor.

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    28.4 KB · Görüntüleme: 3

Konuyu görüntüleyenler

Geri