Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben bundan kullanıyorum üzerinde android tuşlarıda var keyifliHomatics Box R 4K Plus için air kumanda önerisi yapar mısınız
Bunu da denemiştim güzel , hem ses ile komut desteği de var...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 5164
mx3 dediğinizG20 BT pro
kumanda önerim hem homatics kullanıcısı ait maus kapatıp geri tuşu çalışıyor mx3 kumanda alırsan bu şekilde kullanırsın yazdım kumanda alırsan tam uyumludur.
İlişikteki ürünü uzun süredir kullanırım. Memnunum. Ürün son derece basit ama işlevsel. Saygılar.Bunu da denemiştim güzel , hem ses ile komut desteği de var...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
3 VEYA 4 YILDIR BİLGİSAYAR VE TV BOX'DA KULLANIYORUM BÜTÜN CİHAZLARA MÜKEMMEL UYUM VE KULLANIM TAVSİYE EDERİM.Bunu da denemiştim güzel , hem ses ile komut desteği de var...
evet bu klavyeli olması cok iyi tuşlarıda silikon super ama 500 tl civarı sen en pahalı ilanı bulmuşsunmx3 dediğinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.g20 bt proyu çinde gördümde gönderim sağlanmıyor mx3 iyiyse onu alayım
Bu hocam arkasında klavye olan air kumanda sanırım? bende arkasında klavye olan bir airkumanda almıştım 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Ve memnunum.Taş gibi çıktı markası bile yoktu tam bir Çin malıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.W3 Kablosuz Klavye Uzaktan Kumanda Air Mouse bence bu
Hocam Google Airmause veya airkumanda yazdığınızda ,akakçe ,cimri gibi uygun fiyatlı herhangi bir satıcıdan alıp kullanabilirsiniz veya n11 gibi online satış yapan yerlerden.Alırken yorumlarında okuyunuz.Benim resim attığım kumanda bu resimde satılıyor önceden wecip modelini markalı olarak görmüştümama bendeki markasız bayada sağlam.k.gBunun marka model ne acaba