Ailecek İzlenecek Sürükleyici Film Dizi Önerileri Verebilirmisiniz?

ahmet0099

Paylaşımcı
Puan 60
Çözümler 0
@ahmet0099
Merhaba dostlar Annem Babam 60 70 yaş civarindalar bende Ailecek diziler ve filmler izlemek istiyorum ama cinsellik ve müstechen icerikler olmamasini rica ediyorum sizin bildiginiz begendiginiz guzel gizem gerilim aksiyon macera film dizi önerileri var mı? teşekkürler.

Mentalist tek geçerim.

Kemal Sunal All Filmler Yaşlılarin Kemal Sunal Sevmeme İhtimali Yok Aksiyon Macera Sıkar

Sana iki film önereyim. İkisi de yol filmi ve ikisi de komedi. İlkinde macera dozu yüksek. İlk film Geceyarısı Avı (Midnight Run - 1988). Başrolde Robert De Niro var. Ben en az iki kere izlemişimdir.
İkinci film ise Uçaklar, Trenler ve Arabalar adında. Başrollerini Steve Martin ve John Candy oynuyor. Müstehcenlik içermezler. İkinci filmi 5-6 kere izlemişimdir. Ara ara gülmek istediğimde izlerim. Filmlerin görsellerini aşağıya ekledim.

Ekli dosyalar

• images(2).jpg
    images(2).jpg
    54.8 KB · Görüntüleme: 3
  • 5414-large.jpg
    5414-large.jpg
    31.8 KB · Görüntüleme: 3
Sana iki film önereyim. İkisi de yol filmi ve ikisi de komedi. İlkinde macera dozu yüksek. İlk film Geceyarısı Avı (Midnight Run - 1988). Başrolde Robert De Niro var. Ben en az iki kere izlemişimdir.
İkinci film ise Uçaklar, Trenler ve Arabalar adında. Başrollerini Steve Martin ve John Candy oynuyor. Müstehcenlik içermezler. İkinci filmi 5-6 kere izlemişimdir. Ara ara gülmek istediğimde izlerim. Filmlerin görsellerini aşağıya ekledim.
robert de niro varsa zaten tamamdır ikinci filmede bakacam kesinlikle üstad

Blacklist derim

Polisiye mezarlık olabilir
Babama chernobil izletmiştim sevmişti
Katil makine, predatör vahşi topraklar, the george filmlerini de severek izlemişlerdi

Polisiye mezarlık olabilir
Babama chernobil izletmiştim sevmişti
Katil makine, predatör vahşi topraklar, the george filmlerini de severek izlemişlerdi
oo predator guzel onu aklima gelmedi hic

Kovboy 🤠 tek geçerim
Yada gerçek kesit başlarsan duramazsın

Geri