Adobe Acrobat Pro DC

polaltin

Üye
Konular
11
Merhaba arkadaşlar Adobe Acrobat Pro DC internette çok araştırdım fakat full yapabileceğim link bulamadım. full yazanlar da full olmadı. Çalışan full indirme linki varmı.

Merhaba arkadaşlar Adobe Acrobat Pro DC internette çok araştırdım fakat full yapabileceğim link bulamadım. full yazanlar da full olmadı. Çalışan full indirme linki varmı.

Bunu dene bakalım:
1118-1905-0841-9679-7056-1416 OR 1118-1212-5775-0126-8915-1191

Merhabalar,
bu link de çalışmadı bende
yeğenin ödevleri için lazım, orjinali aylık 300 küsür tl istiyor :( var ise link paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkürler
Merhabalar, özellikle Adobe olması gerekiyor mu bilmiyorum ama ücretsiz Acrobat alternatifi olarak PDFGear uygulamasını önerebilirim:
Adobe üyeliğimi sonlandırdığımdan beri bunu kullanıyorum ve çok da memnunum. Hatta indirmeden online olarak da neredeyse tüm özellikleri ücretsiz kullanılabiliyor. Umarım faydası olur... :)

Teşekkür ederim denedim olmuyor
Proğramı revo unistaller gibi bir proğramla kaldır, tüm kalan dosyaları sil, ccleaner ile regeditte olanları sil, sonra c diskinde kullanıcılar içinde gizli dosyaları olur, genellikle lisans dosyaları oradadır, Everything proğramını çalıştırıp adobe yaz kalanları temizle ve yeniden kurulum yap. Sorun hallolacaktır.

Neden illa acrobat pro?
Pdf gear ücretsiz bir program çoğu işinizi görecektir. Acrobat prodaki ocr özelliğini kullanmıyorsanız sorun yok. Pdf gear içinde her şey var küçültü, düzeltme, sıralama vs.

Artık programın internete bağlanmasını engellemezseniz çoğu crack çalışmayabiliyor.

Geri