AdGuard TV Premium v4.7.179Lite_armeabi_v7a_Mod

LAperdesi 

Moderatör
Konular
56
Ekran grnts 2024 12 15 170838Telefon üzerinde çalışmaz, Mibox üzerinde kontrol edilmiştir.

Şifre: forumsinetech

Boxa kuran arkadaşlardan dönüş rica ediyorum, özellikle inat reklamlarında etkili oluyor mu?

Boxa kuran arkadaşlardan dönüş rica ediyorum, özellikle inat reklamlarında etkili oluyor mu?

Inat tv VPN tespit edildi uyarısı veriyor.
Kekik m3u açılmadı ama Adnan K.'nin verdiği ve bir başka listede mor kanallar açılıyor. Tabi uygulama olmadan da açılabilir. (Gol oldu bu arada kontrol ederken Antalya 2 yaptı;))

İlave bilgi:
Uygulamayı kurup kullanacak olanlar her zaman çalışmasın veya istediğim zaman çalışsın istiyorlarsa uygulama ayarlarına (Settings) girip cihaz açılışında başlatmayı kapatmalılar. O özellik direkt açık geliyor.

Yine ayarlardan hangi uygulamalarda devreye gireceğini de seçmelisiniz. Standart düzenekte tüm yüklü uygulamalar (androis sistem de dahil) açık geliyor. Yani her uygulama için geçerli oluyor VPN şu durumda. Sadece kullanmak istediğiniz uygulamaları seçerseniz daha sağlıklı olur sisteminiz açısından.

Inat tv VPN tespit edildi uyarısı veriyor.
Kekik m3u açılmadı ama Adnan K.'nin verdiği ve bir başka listede mor kanallar açılıyor. Tabi uygulama olmadan da açılabilir. (Gol oldu bu arada kontrol ederken Antalya 2 yaptı;))
inat bende uyarı yapmadı (sanırım o da modlu 🤦‍♂️

Paylaşım için teşekkürler ama inat için niye bu kadar zorluyosunuz inatta özel dns girince ya da modem ayarlarından dns girince zaten reklam çıkmıyor diye hatırlıyorum adguard dns ile sorunsuz çalışıyordu

Paylaşım için teşekkürler ama inat için niye bu kadar zorluyosunuz inatta özel dns girince ya da modem ayarlarından dns girince zaten reklam çıkmıyor diye hatırlıyorum adguard dns ile sorunsuz çalışıyordu
Ben inat veya benzeri uygulamaları kullanmıyorum.

inat bende uyarı yapmadı (sanırım o da modlu 🤦‍♂️
Hocam kullanıp kullanmamanız beni ilgilendirmiyo bende kullanmıyorum ama siz kullanıyor gibisiniz böyle yorum yapınca bende onun için bu kadar kasmaya gerek olmadığını dile getirdim 😅

Normalde Adguard DNS adreslerini kullanıyorum zaten reklam engellemesi için. Yayınlar için de ayrıca VPN açıyorum gerekiyorsa. Bu ikisi bir arada konsept ama bunu kullanıp DNS kullansam bile uygulamalar uyarı verecek gibi duruyor.

Inat TV yüklü, çok uzun zamandır kullanmıyorum ama lazım olursa diye durur hep orada.
Bu uygulamayı da VPN alternatifi olarak cihazda tutabilirim.

Bubarada ben hiç bir mesajda düzenleme yapamıyorum dünden beri. Ne yazı tipleri, ne görsel ekleme ne de başka bir şey. Sadece önizleme hakkı var ;))
Birisi benim hesaba birşeyler yapmaya çalışmış ama batırmış gibi yani.

Geri