LAperdesi
Moderatör
- Konular
- 56

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Şifre: forumsinetech
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Boxa kuran arkadaşlardan dönüş rica ediyorum, özellikle inat reklamlarında etkili oluyor mu?
inat bende uyarı yapmadı (sanırım o da modluInat tv VPN tespit edildi uyarısı veriyor.
Kekik m3u açılmadı ama Adnan K.'nin verdiği ve bir başka listede mor kanallar açılıyor. Tabi uygulama olmadan da açılabilir. (Gol oldu bu arada kontrol ederken Antalya 2 yaptı)
Ben inat veya benzeri uygulamaları kullanmıyorum.Paylaşım için teşekkürler ama inat için niye bu kadar zorluyosunuz inatta özel dns girince ya da modem ayarlarından dns girince zaten reklam çıkmıyor diye hatırlıyorum adguard dns ile sorunsuz çalışıyordu
Hocam kullanıp kullanmamanız beni ilgilendirmiyo bende kullanmıyorum ama siz kullanıyor gibisiniz böyle yorum yapınca bende onun için bu kadar kasmaya gerek olmadığını dile getirdiminat bende uyarı yapmadı (sanırım o da modlu![]()
Silin bunu yükleyinİnattv VPN hatası veriyor
2. nesil mi_?mi box kurulmuyor yükleme hatası diyor
Aynısı ve bende çalışıyor, baştan da belirttiğim gibi emulatör ve box üzerinde kontrol ederek paylaştım.hayır 1 nesi
TeşekkürlerSilin bunu yükleyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.şifre: forumsinetech