Yardım Acil yardim TV box

lagrange

Üye
Konular
3
Dün aldığım kickpi cihazda dun sıkıntı yoktu arkadaşlar YouTube a giriyordu ses görüntü iyidi bugün ip tv rec TV felan yükledim ses yok cizir cizir 10 saniyede bir geliyor görüntüde arada pırpır ediyordu YouTube a girdim yine aynı sonrancihazın ekran ve ses ayarlarıni biraz kurcaladım cızırtı gelmeye başladı ve durmuyor mecburen fişini çektim nasıl yapicaz ayarlarda mi bir sorun var yardımcı olabilecek var mi

HDMI kablonuzda bir sorun olabilirmi

Cihazınız merdivenaltı bi cihaz değil özelliklerine şimdi baktım da;
Sorun devam ederse Başka bir kablo ile deneyiniz.devam ederse başka port deneyiniz.yine aynıysa başka tv Buna rağmen sorun halen devam ederse cihaz üstüne düşmek gerekir.Başka bir ihtimal kalmıyor çünkü geriye.

Cızırtı iki sebepten olur. Ya kablo bozuk yada kablonun cihaz üzerinde bağlandığı soket bozuk. Başka ihtimal yok gibi sizin durumda

Dün aldığım kickpi cihazda dun sıkıntı yoktu arkadaşlar YouTube a giriyordu ses görüntü iyidi bugün ip tv rec TV felan yükledim ses yok cizir cizir 10 saniyede bir geliyor görüntüde arada pırpır ediyordu YouTube a girdim yine aynı sonrancihazın ekran ve ses ayarlarıni biraz kurcaladım cızırtı gelmeye başladı ve durmuyor mecburen fişini çektim nasıl yapicaz ayarlarda mi bir sorun var yardımcı olabilecek var mi
Hocam ses gelirken yanında cızırtı da geliyorsa veya ses çok çok düşük ve cızırtı varsa, muhtelen ses kodek seçerken bir hata yaptınız diye tahmin ediyorum emin olmamakla birlikte. Benimde başıma gelmişti ve ses yükseltme ayarı yapmıştım (upmix stereo gibi bir ayar vardı menüde) sizin cihazınızda bulunan ses ayarlarını detaylı göremediğim için direkt budur demem çok zor. Ama deneme yanılma yöntemiyle cihazınızdaki doğru ayarı bulmanızı tavsiye edebilirim. Umarım yardımcı olur bu bilgi

Geri