Yardım (Acil ve Çok Önemli!) Android Virüs temizleme aracı arıyorum.

Kaspersky ile taratın. Bir şekilde verilerinizi dışarı alın. Sonra format atın. Yoksa kafada soru işareti kalır. Önemli olan virüs çalışmadan yakalamak.

play soredan virustotal mobile kurun taratın, virüslü uygulama çıkarsa kaldırın sistem uygulamalarında virüs varsa onlarıda gösterir

Malware ve spyware taraması yapın. Play Store da free apk lar mevcut

Herkese selamlar,

Geçtiğimiz gün bir arkadaşımızın (sağolsun) paylaştığı bir link sayesinde Android telefonuma virüs bulaştı. Bulaşan bu virüsü telefonumu formatlamadan temizlemek istiyorum. Telefonumda önemli bilgilerim var. Virüsü temizlemek için tavsiyeleriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz?

Virüsün telefonumdaki belirtileri şöyle:
-Linke tıkladıktan hemen sonra 10 dakika içinde Amazon'dan hiç bir giriş veya alışveriş uyarısı almadan ekran kartı siparişi verildi. İptal ettim ama beni çok uğraştırdı.

-Chrome uygulaması tamamen çöktü ve açılmıyor.

-Gmail adresime farklı mail adreslerinden sanki bazı sitelerde üyeliklerim varmış gibi sayısız ve art arda mail geliyor. (1000'lerce mail'den bahsediyorum)

-Outlook mail adreslerime giriş yapılmaya çalışılıyor uyarısı alıyorum.

Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler
En garanti yöntem cihazı sıfırlamak.

Herkese selamlar,

Geçtiğimiz gün bir arkadaşımızın (sağolsun) paylaştığı bir link sayesinde Android telefonuma virüs bulaştı. Bulaşan bu virüsü telefonumu formatlamadan temizlemek istiyorum. Telefonumda önemli bilgilerim var. Virüsü temizlemek için tavsiyeleriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz?

-Linke tıkladıktan hemen sonra 10 dakika içinde Amazon'dan hiç bir giriş veya alışveriş uyarısı almadan ekran kartı siparişi verildi. İptal ettim ama beni çok uğraştırdı.

-Gmail adresime farklı mail adreslerinden sanki bazı sitelerde üyeliklerim varmış gibi sayısız ve art arda mail geliyor. (1000'lerce mail'den bahsediyorum)

Buyur gardaş,

Herkese selamlar,

Serial arıyorsanız bence en garanti yer kullanıyorsanız eğer telegram bir çok grup serial paylaşımı yapıyor ve ayrıca en azından ESET Avast vs tarzı bir virüs programı mutlaka bulunmalı telefonda

Herkese selamlar,

hocam şu APK ları indirdiğiniz zaman virüs taraması yapın lütfen aman diyeyim banka hesaplarınız her şey gidebilir. Playstore da olmadığı için uygulamalar ek olarak kontrol edilemiyor kolayca virüs atabiliyorlar içine. Bence en iyisi telefonu sıfırlamanız geçmiş olsun

Özellikle antivirüs programlarında mod vs yerine sadece orjinal kurmanızı tavsiye ederim. Bilgilerinizin korunmasını illegal bir sisteme bırakmamalısınız.

Şu an şikayetvarda, ücretsiz ya da korsan iptv ya da şutv butv vs kullanıp telefon faturasında 300-500 tl ektra ücret kesildiğini yazan kişiler var. Yakında, telefonunda iptv tarzı uygulama yüklü olanlar mobil bankacılık yapamayacakmış, dün haberdi.
Avast mobil, son dönem bana habire tavsiye popup ı açar oldu, kaynağını bilmediğin uygulamayı yükleme vs diye. Telefondaki modlu uygulamaların tümünü kaldırdım, sustu
Ücretsiz peynir fare kapanında oluyor malesef

bitdefender free versiyonu kullanıyorum pc'de memnunum. Nasıl kurulur videoları var internette. faydası olur mu bilmiyorum ama ben olsam pc'ye kurar ardından telefonu pc'ye bağlar bitdefendere taratırdım. Virüsle mücadele konusunda piyasanın açık ara en iyisi. Yıllardır kullanıyorum.

bitdefender free versiyonu kullanıyorum pc'de memnunum. Nasıl kurulur videoları var internette. faydası olur mu bilmiyorum ama ben olsam pc'ye kurar ardından telefonu pc'ye bağlar bitdefendere taratırdım. Virüsle mücadele konusunda piyasanın açık ara en iyisi. Yıllardır kullanıyorum.
Doğru bitdefender açık ara en iyisi. Telefona securiyt olanı kurun kayıt olun bir hafta deneme süresi veriyor full olarak tavsiye ederim. Eğer varsa birşey söker atar. Varsa bilgisayar yardımıyla da tarama yapılabilir.

Telegram dan bulduğum m3U kodu yükledim,box sorunlu çalışmaya başladı.Kodla virüs bulaşır mı ,yoksa başka birşey mi

Konuyu görüntüleyenler

Geri