Öneri Acestream m3u

Tulsa King

Paylaşımcı
Konular
37
Odtu bilgisayarli bir kardesim acestream'e m3u yapmis forumda var kullaniyoruz. Birde m3u paylasan bir telegram grubu buldum

Arkadaşlar lütfen sakin OLALIM,
@Tulsa King aşağıdaki konuyu gözden geçirmenizi rica ederim.
https://forum.sinetech.tr/konu/forum-baslik-acma-kurallari.1097/
Adnan Bey benim bu forum icin yapabilecegim maksimum bu ve emin olun bu forumda daha once paylasilmamis bir cok guzel paylasim yaptim. Paylasimlarim sizi tatmin etmiyorsa simdi soylerseniz paylasim yapmayi kesecegim. Forum cok iyi kullanmaya devam edecegim. Ornegin bugun sinetechten ilk ve tek faydayi aldim.

Adnan Bey benim bu forum icin yapabilecegim maksimum bu ve emin olun bu forumda daha once paylasilmamis bir cok guzel paylasim yaptim. Paylasimlarim sizi tatmin etmiyorsa simdi soylerseniz paylasim yapmayi kesecegim. Forum cok iyi kullanmaya devam edecegim. Ornegin bugun sinetechten ilk ve tek faydayi aldim.
Şahsen ben ve eminim ki bir çok kişi paylaşımlarınızdan memnun ya da faydalanıyor. Söylemek istediğim, yorumlarınızı, başlıklarınızı ve açıklamalarınızı herkesin anlayabileceği düzeye çekmenizi istiyoruz. Bir çok kişi anlayamadığını beyan ediyor. Daha hassas olacağınıza eminim. Her türlü sorunuz için özelden yazabilirsiniz. Elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Bize bir gelene iki gideriz, emin olun. İyi forumlar.

Odtu bilgisayarli bir kardesim acestream'e m3u yapmis forumda var kullaniyoruz. Birde m3u paylasan bir telegram grubu buldum
Paylaşım için teşekkürler. Şimdi baktım Türkçe mor kanal içeren bir m3u paylaşılmış telegram grubunda.Fakat content id herkesin bildiği id.
ve şunu anladım yabancılar bu işi çözmüş.örnek olarak nba tv yayını yapan bi id buldum 1 mbit bant genişliğinde bile cam gibi görüntü var.bide 60fps yayın.
bizim paylaşılanlar görüntü çamur gibi.

Geri