Yardım Ace Stream

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen artik cok boş konuşmaya basladin kendine kufur etdirme essekte sensin akilli ol boş konusma

Sen artik cok boş konuşmaya basladin kendine kufur etdirme essekte sensin akilli ol boş konusma
dolumu konuşayım kardeşim onumu istiyorsun ben en azından Türkçe konuşuyorum senin gibi ne olduğu belirsiz dil konuşmuyorum

Aynen turkiyenin meseleni hall etdin o baslik kaldi . Lafin varsa mesajdan yaz dedim sana numrani yaz

*** Küfür nedeniyle mesaj düzenlenmiştir ***

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yemedimi g. Yaz ozelden agzin sut kokuyor gelmis burda bos bos konuyorsun. Ya ozelden yaz yada yuru git agzimi bozdurma

Yemedimi g. Yaz ozelden agzin sut kokuyor gelmis burda bos bos konuyorsun. Ya ozelden yaz yada yuru git agzimi bozdurma
Ağzını boz güzel kardeşim ben senin o bal damlayan ağzını bozmanı istiyorum hadi boz

Senin kadar ***küfür hakaret yasaktır*** diyilim . Hadi yuru git

Turkce konusucam merak etme yaz deli kanli ol bu kadar hava atiyorsun yaz numarani havani alalim senin . Kendini bisey zann ediyorsun ya al ekran goruntusunu kos babana

Turkce konusucam merak etme yaz deli kanli ol bu kadar hava atiyorsun yaz numarani havani alalim senin . Kendini bisey zann ediyorsun ya al ekran goruntusunu kos babana
senin ağzını yerim ben aslan parçası adam ol adamın dibi ol yüreğin yeterse küfür et göreyim o naif yüzünü

Adam gibi soyleseydin bu kadar uzanmicakdi movzu gelmis benim dilime laf atiyorsun sen kimsin lan azerbaycanlilara laf aticaksin.

Yüreğin yetmedimi lan yoksa he

Gmail bedava sana oyle kufurler edib her gun heni gamil acip foruma uye olurum 7/24 kufur ederim sana ama anen bacinin sucu yok senin yuzunden sovulmesine. Bu sana son mesajim. Mesaj kutum 7/24 sana acik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri