Yardım Ace Stream

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saka555

Üye
Konular
15
Selam elimde ace streamin tum playlisti var televizoya ekleyip izleye biliyorsun ama cihazinda ace stream uygulamasi olmasi lazim. O play listi ace streama kimse gome bilirmi tek uygulamada izleye bilelim limitsiz sinirsiz her kes kullansin guzelce

Selam elimde ace streamin tum playlisti var televizoya ekleyip izleye biliyorsun ama cihazinda ace stream uygulamasi olmasi lazim. O play listi ace streama kimse gome bilirmi tek uygulamada izleye bilelim limitsiz sinirsiz her kes kullansin guzelce
Lütfen başlığınızı kurallara göre düzenleyiniz

Hatali olan ne? Yardim olarak eklemisem movzuda ace stream hata olan ne?
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Hatali olan ne? Yardim olarak eklemisem movzuda ace stream hata olan ne?
Hatalı olan sensin güzel kardeşim baksana cümlende bile hatalar var yazıların saçma sapan. movzu acı syremde huto oln nu gibi saçma sapan cümle denilemeyecek bişey yazmışsın. başlığı Düzeltmelisin

Son düzenleme:
Hatalı olan sensin güzel kardeşim baksana cümlende bile hatalar var yazıların saçma sapan. movzu acı syremde huto oln nu gibi saçma sapan cümle denilemeyecek bişey yazmışsın. başlığı Düzeltmelisin
Adres ver sana gözlük göndericem bidr istersen 72% sabun var ruslarin ondanda gonderiyim sana iyi girersin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-14-12-42-13-635_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-14-12-42-13-635_com.android.chrome.jpg
    478.6 KB · Görüntüleme: 20
Sen önce başlığı düzelt sonra bana istersen 100 bin adet gözlük gönder bedava
Baslikta sorun yok daha uzun yazinca konun sonu gozukmuyor mantik olarak orda yardim var demeki ace streamla ilgili yardim lazim uzun uzun yazip konunun sonu gozukmesigi icin ne oldugu belli olmuyor .. ayrica bunun sana hic bir ilgisi yok gereken kisiyle konustuk kendini bir ortaya sokma

Bak bu cümle ne böyle movzu ne demek kardeşim mevzu o
Benim turkcem boyle ana dilim turkce diyil konusa bildigim kadariyla konusurum bu seni ilgilendiren movzu diyil. Ve sende turk dili kurumunda hoca diyilsin bende senin oyrencin diyilim hata gosteresin. Soyledigim gibi bu seni alakadar etmez.

Baslikta sorun yok daha uzun yazinca konun sonu gozukmuyor mantik olarak orda yardim var demeki ace streamla ilgili yardim lazim uzun uzun yazip konunun sonu gozukmesigi icin ne oldugu belli olmuyor .. ayrica bunun sana hic bir ilgisi yok gereken kisiyle konustuk kendini bir ortaya sokma
Reis Başlığını açıklayici yap.onu kastetmis Adnan hocamiz

Başlığı düzelteceksin kardeşim bizim forumda öyle tek kelimeyle ace cloud inat rec m3u yazmak yasak yoksa ceza alırsın sen şimdi düzeltmecem başlığı mı diyorsun bana alenen?

Nerde mantık olarak yardım lazım birisi nerden anlasın yardım olduğunu belki ace stream ile ilgili haber verecen kapandı bişey oldu diye ne anlasın adam yardım lazım olduğunu

Gereken kişi kim kardeşim o başlığı düzeltmek zorundasın kurallar bunu gerektiriyor

O başlığı düzeltmezsen uyarı alacaksın kardeşim benden söylemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri