A101, Yeni iPhone 18 Pro ve Pro Max Modellerini Satışa Sundu: İşte Fiyatlar

SNT

Sinetech Yazarı ve Paylaşımcısı
Puan 45
Çözümler 0
@SNT
Teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturan A101 marketler zinciri, Apple’ın yeni nesil amiral gemisi iPhone 18 serisini...

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturan A101 marketler zinciri, Apple’ın yeni nesil amiral gemisi iPhone 18 serisini...

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Çok pahalı bir telefon için 3 - 5 sene önce bu fiyata araba alınıyordu gelinen durum ortada simdi telefon parası oldu.

Ne düşünebilirim ki... Ben artık olup bitenler karşısında sessiz kalmayı tercih ediyorum. Hatta öyle ki, sanırım umudumu da kesmiş durumdayım. Geçenlerde bir video izledim. İnsanlara "50'nin %50'si kaç eder?" diye soruyorlardı. Verilen cevaplar aslında her şeyi özetliyordu. Durum maalesef böyle.

Telefona gelirsek, elbette güzel yönleri var. Ancak eksileri de yok değil. Kasa kalitesi zayıf ve tasarım açısından son iki seri bana oldukça kötü görünüyor. Daha da vahimi, Çinli üreticiler de bu tasarım anlayışını kopyalamaya başladı. Gerçi Çinli markaların kopyacılığı yeni bir konu değil, bunu biliyoruz. Ama piyasaya yön veren markanın Apple olması da üzerinde düşünülmesi gereken ayrı bir mesele.

Saygılar.

Ben bir telefona bu kadar para verecek kadar ne zengin nede salagım alana hayırlı olsun.

Bu telefonu alacağıma üstüne biraz daha fazla para koyar gider tarla alırım

Geri