A101 BİM ŞOK

MBA

Üye
Konular
15
A101 bim Şok ve daha bir çok marketi kapsayan broşür fiyatlar ile entegre bir uygulama arıyorum yani markete gitmeden önce rotamı belirleyecek olan uygulama veya tübitak bir uygulama çıkarttı evet ama yeterince kullanışlı değil demek istediğim tereyağı alacağım mesela hangi markette en uygun olduğunu görebileceğim bir uygulama ama güncel akakçe de var mesela güncel değil biliyorsanız eğer tavsiye edebileceğiniz uygulama veya site var mı
Veya uygulama yapacak arkadaşlar için de tavsiye olabilir insanlar fişlerini okutup para kazanıp o fişten fiyat algoritması yapılabilir yeterince kullanılırsa herkesin işine gelir ve fiyatlar tüm aktüel mağazalarda da buna göre şekillenir bu uygulamayı yapabilen ve tutturabilen kazanır iyi forumlar

A101 bim Şok ve daha bir çok marketi kapsayan broşür fiyatlar ile entegre bir uygulama arıyorum yani markete gitmeden önce rotamı belirleyecek olan uygulama veya tübitak bir uygulama çıkarttı evet ama yeterince kullanışlı değil demek istediğim tereyağı alacağım mesela hangi markette en uygun olduğunu görebileceğim bir uygulama ama güncel akakçe de var mesela güncel değil biliyorsanız eğer tavsiye edebileceğiniz uygulama veya site var mı
Veya uygulama yapacak arkadaşlar için de tavsiye olabilir insanlar fişlerini okutup para kazanıp o fişten fiyat algoritması yapılabilir yeterince kullanılırsa herkesin işine gelir ve fiyatlar tüm aktüel mağazalarda da buna göre şekillenir bu uygulamayı yapabilen ve tutturabilen kazanır iyi forumlar
Sürekli güncel tutulması zor bence

Bende Arıyorum

Bulabildinizmi?

Konu başlığını kurallara uygun şekilde düzenleyiniz.
Aksi takdirde uyarı verilecektir.
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Forum Kullanım Kuralları

Web scraping yöntemi ile yapılabilir; ancak ilgili ürünlerin web sitelerinde fiyatların güncel tutulması ve verilerin kolayca çekilebilmesi gerekir. Bir ara migros market den ve carfulsa çekmiştirm bir kaç veri sonra sıkıldım bıraktım :) Web scraping haricinde 3 kişi bu işi çözemez onu söylim size

Zor iş, bir defa fiyatlar lokasyon bazlı değişiyor. Sabah İzmir'den 60 TL ye aldığım nektarin, akşam İstanbul'da 99 TL idi, aynı market. Mağaza müdürleri, raf ya da depo boşaltmak için indirim yapabiliyor. Dün taşımayayım diye almadığım 149 tl lik süzme peynir, bugün 199 olmuş.
Bir de üç harflilerin kendi ürün markalarına pek güvenmiyorum, defalarca tağşiş listesine girdiler. Küf önleyici niamisin kullanımı vs. Pınar yoğurdu mutfakta bir kenarda unut, üçüncü gün küfleniyor, ama ucuz yoğurtlar kemik gibi duruyor günlerce.
Zaten olabildiğince paket ürün kullanmamaya çalışsam da, kaçınılmaz olarak alıyoruz. Köyden alalım bazı şeyleri dedik, köylü de eski köylü değil. Köylü kurnazı olmuş alayı, ne sütleri süt, ne ekmekleri ekmek. Bal, tereyağ, zeytinyağı, hep karışım. Paranla sağlıklı gıdaya ulaşamıyorsun
Kendi akrabam bile, kendine ayırdığı baldan kessen 1 kg vermez. Aynı mal ağğbe geyiği yapar

Geri