__Combo Tools v1.3

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Merhaba değerli forum sakinleri. Hiç uzatmadan söyleyim başlıkta belirttiğim üzere bu programın amacı dün paylaşmış olduğum m3u kombo tarama programı içinde yer alan kombo listesinde tekrar eden satırları silmeye yarıyor. Örnek olarak: patr0n:deneme123 bu satırdan birden fazla varsa onu temizler.

Bunu kendiniz bir combo dosyası oluşturursanız orada da kullanabilirsiniz. Programın görüntüsü aşağıda ki gibidir programı çalışınca bu şekil açılır sağda yer alan pencereden combo dosyasını seçeceksiniz daha sonra program kendi kendine halledip aynı dosya içine kaydedecek.

Zip şifresi:1234
1738929764499

Ekli dosyalar

• 1738766106341.png
    1738766106341.png
    499.4 KB · Görüntüleme: 687
  • 1738789553894.png
    1738789553894.png
    37.5 KB · Görüntüleme: 371
Son düzenleme:
Merhaba değerli forum sakinleri. Hiç uzatmadan söyleyim başlıkta belirttiğim üzere bu programın amacı dün paylaşmış olduğum m3u kombo tarama programı içinde yer alan kombo listesinde tekrar eden satırları silmeye yarıyor. Örnek olarak: patr0n:patr0n123 bu satırdan birden fazla varsa onu temizler,

Bunu kendiniz bir combo dosyası oluşturursanız orada da kullanabilirsiniz. Programın görüntüsü aşağıda ki gibidir programı çalışınca bu şekil açılır sağda yer alan pencereden combo dosyasını seçeceksiniz daha sonra program kendi kendine halledip aynı dosya içine kaydedecek.

Ekli dosyayı görüntüle 4069
Teşekkürler @patr0n yine güzel paylaşım

Şifreyi eklemeyi unutmuşum
Şifre 1234

<Program güncellendi>
1. Seçenek bir önceki ile aynı işlevi görür.
2. Seçenek yeni eklendi buda elinizde yer alan m3u linklerinin olduğu bir txt dosyasından otomatik username ve password alarak kendi combonuzu oluşturmaya yarar.

Bu username password ne işinize yarayacak hemen söyleyim. Mesela daha önce çalışan bir panel vardı siz bunun username password aldınız combonuza eklediniz aradan 1 hafta geçti bu panel kapandı yeni panele geçiş yapıldı aynı username ve password ile paneli tarayarak hesap bulabilirsiniz.

@nts02 buradan konuyu okuyun hocam kullanım mantığı çok basit dediğim gibi elinizde m3u linklerinin yer aldığı bir txt dosyası mevcut olsun bu dosyayı programdan seçin ve otomatik username password çekerek combo oluştursun sonra ekleme çıkarma yapabilirsiniz.
<Program güncellendi>

1. Seçenek bir önceki ile aynı işlevi görür.

2. Seçenek yeni eklendi buda elinizde yer alan m3u linklerinin olduğu bir txt dosyasından otomatik username ve password alarak kendi combonuzu oluşturmaya yarar.

Bu username password ne işinize yarayacak hemen söyleyim. Mesela daha önce çalışan bir panel vardı siz bunun username password aldınız combonuza eklediniz aradan 1 hafta geçti bu panel kapandı yeni panele geçiş yapıldı aynı username ve password ile paneli tarayarak hesap bulabilirsiniz.

Ek olarak benim paylaşmış olduğum linkleride bir txt dosyasına kaydedip hepsinin username password çektirerek combo oluşturup ekleme çıkarma yapabilirsiniz.

3. seçenek olarak txt dosyasındaki linklerin panellerini ayıklama gibi bir şey yapılabilir mi :D

Eline,Emegine,Yüregine,Sağlık.
sayenizde nasıl tarama yapılıyor..nasıl yapılacağını ögrendim.
Teşekkürler.

Merhaba değerli forum sakinleri. Hiç uzatmadan söyleyim başlıkta belirttiğim üzere bu programın amacı dün paylaşmış olduğum m3u kombo tarama programı içinde yer alan kombo listesinde tekrar eden satırları silmeye yarıyor. Örnek olarak: patr0n:deneme123 bu satırdan birden fazla varsa onu temizler.

Zip şifresi:1234
Ekli dosyayı görüntüle 4110
Teşekkürler Üstat yine güzel paylaşım

3. seçenek olarak txt dosyasındaki linklerin panellerini ayıklama gibi bir şey yapılabilir mi :D
Bilgisayar başına oturursam kodu yazar programı günceller paylaşırım. 😅
Eline,Emegine,Yüregine,Sağlık.
sayenizde nasıl tarama yapılıyor..nasıl yapılacağını ögrendim.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim faydalı olduysa ne mutlu bana. :)
Teşekkürler Üstat yine güzel paylaşım
Teşekkür ederim. :)

<Program Güncellendi>
Panel ayırma seçeneği eklendi
İndirme linki konu içinde güncellendi.
1738929678539

@Burz Hocam oldu herhalde ha ? :D
Deneyip dönüş yaparsın ekstra bi özellik olursa yazarsan eklemeye çalışırım. :)

Ek olarak sürpriz seçeneği ekleyecektim fakat onun için diğer programlarım gibi dışarıdan güncelleme vermem gerecekti çünkü sürpriz vereceğim uygulama malum sürekli güncelleme gelen bir uygulama.. Bu yüzden eklemekten vazgeçtim, kadar vaktim yok yine de özel mesaj atan olursa yardımcı olmaya çalışırım. :)

Son düzenleme:

patr0n tekrar eden linkleri kontrol et dediğin zaman komple siliyor​

Konuyu görüntüleyenler

Geri