9Xtream - iPTV Güncellenmiş Sürüm: v45.0.1

Bilal55

Üye
Konular
3
9Xtream - iPTV İndir ve Oyna.
#⃣ Apk Boyutu: 92 MB
#⃣ Güncellenmiş Sürüm: v45.0.1
Çeşitli IPTV Servis Sağlayıcılarından Filmleri, Dizileri, Canlı TV'yi ve Canlı Yayınları Android Telefonunuza, Tabletinize, Android TV'nize ve Android Kutularınıza indirin ve keyfini çıkarın.
👑EKSTRA ÖZELLİKLER
#⃣ALTYAZILARI OTOMATİK OLARAK İNDİR
#⃣ALTYAZILARI MANUEL OLARAK İNDİR
#⃣ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR ANA SAYFA SEKMELERİ
#⃣DÜZİNELERCE AYAR
#⃣FİLMLERİ İNDİR
#⃣BÖLÜMLERİ İNDİR
#⃣FİLMLER/BÖLÜMLER İÇİN CHROMECAST
#⃣İNDİRMELER İÇİN CHROMECAST
#⃣ÇOKLU ÇALMA LİSTELERİ
#⃣YAKALAMA
#⃣ÇOKLU UYGULAMA TEMALARI
#⃣İNTERNET HIZ KONTROLÜ
#⃣KATEGORİLERİ LİSTELE
#⃣KATEGORİLERİ İÇ İÇE ÖĞELERLE LİSTELE
⏬İndirme Bağlantısı :
IMG 20250605 121617 679

Elinize sağlık . İndirme işini biraz kolaylaştırmak için, başka yere upload edilmiştir.

Elinize sağlık . İndirme işini biraz kolaylaştırmak için, başka yere upload edilmiştir.

çok kolay bas indir :) 3 virüs iyi ya ben virüssüz olunca zaten hoşlanmıyorum box da ayrı bir hız katıyor virüs kendi aralarında box adı üstünde kutu kutuya virüsleri koyuyosun kendi aralarında takılıyolar 😂 😂

Hd video diye bir sayfa açılıp telegram kurmak için tekefon şifresi istiyor virüs gibi
Keşke benden alıntı yapmak yerine , bu sorundan kaçmak için paylaştığım linke tıklasaydınız.
İlk mesajdaki linke tıklayıp , benden alıntı yapmışsınız.

Ücret ödemeden premium üyesi mi oluyoruz bu şekilde tam anlayamadım.

Reis , benim telefondaki 9Xtream 'a bir şeyler oldu.
Ekran normal parlaklığındayken bir kanal açtığım zaman ekran hafif kararıyor ve düzelmiyor.
Geri yapınca tekrar aydınlık oluyor başka bir kanala basınca kanal görüntüsü gelirken yine kararıyor.
Neden olabilir , bir fikrin var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Reis , benim telefondaki 9Xtream 'a bir şeyler oldu.
Ekran normal parlaklığındayken bir kanal açtığım zaman ekran hafif kararıyor ve düzelmiyor.
Geri yapınca tekrar aydınlık oluyor başka bir kanala basınca kanal görüntüsü gelirken yine kararıyor.
Neden olabilir , bir fikrin var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Uygulama içi ayarlar > diğer ayarlar girip parlaklık seçeneğini hatırla gibi bir seçenek var onu kontrol edin tik varsa kaldırıp deneyin.

Uygulama içi ayarlar > diğer ayarlar girip parlaklık seçeneğini hatırla gibi bir seçenek var onu kontrol edin tik varsa kaldırıp deneyin.
Eyvallah Usta.
"Tercih Edilen Parlaklığı Hatırla" diye bir seçenek varmış ve kutucuğu tıklanmış. Tıkı kaldırdım düzeldi.
Teşekkür ediyorum..

Eyvallah Usta.
"Tercih Edilen Parlaklığı Hatırla" diye bir seçenek varmış ve kutucuğu tıklanmış. Tıkı kaldırdım düzeldi.
Teşekkür ediyorum..
Rica ederim hocam iyi forumlar.

Geri