Birde Bakip Yazayim Maalesef Bende Denedim Rastgele Secip Acmiyor Bendededondu hiç bir kanalı açmıyor niye anlamadım
Web Video Caster İle Denedim Vidmody E Baglanamiyor Eror Code 522 Diye Bir Hata Kodu Veriyor
Son düzenleme:
Birde Bakip Yazayim Maalesef Bende Denedim Rastgele Secip Acmiyor Bendededondu hiç bir kanalı açmıyor niye anlamadım
Hocam Bir Arkadas Yazmis Kanallar Calismiyor Diye Bende Denedim Sonuc Ayni Belki Cektigi Dns de Serverlerinde Bakim Olabilir Tamam Allah Nazrlardan Korusun Belki Gecici Bir Durum Olabilir İnsallahda Oyledir Powerboard Hocamiz Bu Listeye Cok Emek Verdi SaolsunBoşuna koymadım ben,
![]()
şimdi linkler çalışıyor.linkler ölü
Eline Saglik Hocam Saolun Varolunşimdi linkler çalışıyor.
Sıkıntı yok devam.Arada bir oluyor böyle şeyler.Hocam Bir Arkadas Yazmis Kanallar Calismiyor Diye Bende Denedim Sonuc Ayni Belki Cektigi Dns de Serverlerinde Bakim Olabilir Tamam Allah Nazrlardan Korusun Belki Gecici Bir Durum Olabilir İnsallahda Oyledir Powerboard Hocamiz Bu Listeye Cok Emek Verdi Saolsun
Bunun Gecici Bir Durum Olabilecegini Soylemistim Hocam Linkler Ayni Arada Olur Boyle Seyler Nazar Degmez İnsallahSıkıntı yok devam.Arada bir oluyor böyle şeyler.
yardımlarınız için teşekkürler. sanırım benim iss den kaynaklı engel var. vpn de dns de fayda etmedi. "loading failed" uyarısı var.Maalesef enigma2 ile ilgili bilgim yok.Bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır. pc de seyretmek istiyorsanız SFVipPlayer i tavsiye ederim.Kullanıcı ekle+playlist bölümüne adına power-sinema konum kısmınadaBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.yazınız .Çalışacaktır.bende pc de bu playerle kullanıyorum
eline sağlık, mümkünse Nobody 2 (2025) ekleyebilir misiniz?☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 26 AĞUSTOS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
YERLI FILM
Dayı: Bir Adamin Hikayesi 2 (2025 )
Yeni
Eklenenler Escape from Alcatraz : Alcatraz'dan Kaçış (1979 )
Eklendi.İyi Seyirler
Ellerine Emeğine sağlık kral☪ GÜNCELLEME ☪
Bugün 26 AĞUSTOS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler
YERLI FILM
Dayı: Bir Adamin Hikayesi 2 (2025 )
Yeni
Eklenenler Escape from Alcatraz : Alcatraz'dan Kaçış (1979 )
Eklendi.İyi Seyirler
@powerboard ?Bu filmleri nereden alıyorsunuz? Daha doğrusu fazla dilli seçeneği ve alt yazı nasıl ekliyorsunuz linklere? Ben sitelerden aldığım da 99% unda alt yazı veya diğer alternatif diller gelmiyor
Filmleri aldığım site yi sizde biliyorsunuz.Direk ordan alıyorum.fazla dil seçeneği ve alt yazı için herhangi bir işlem yapmıyorum.iyi seyirlerBu filmleri nereden alıyorsunuz? Daha doğrusu fazla dilli seçeneği ve alt yazı nasıl ekliyorsunuz linklere? Ben sitelerden aldığım da 99% unda alt yazı veya diğer alternatif diller gelmiyor
Nobody 2 (2025) henüz siteye eklenmediği için yok. ilerki günlerde inşallaheline sağlık, mümkünse Nobody 2 (2025) ekleyebilir misiniz?
Selam @powerboard Hocam Dunyaca Ünlü Hintli Aktor Skhah Rukh Khann Filmleri İcin Ayri Bir Kategori Olusturabilirmisiniz Rica Etsem Bu Aktorun Tum Filmleri Seyredilmeye Deger Ve BanaFilmleri aldığım site yi sizde biliyorsunuz.Direk ordan alıyorum.fazla dil seçeneği ve alt yazı için herhangi bir işlem yapmıyorum.iyi seyirler