🎬 ⚡80xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Televizoda nasıl ayarlarım? Siz kategoriye gir oradan ayarla demişsiniz ama ben kategori diye bir bölüm göremedim. 😁
Yeni Eklenen veya herhangi bir film kategorisini secin girin yani ekranin sag ust kosede kare yer var ona tiklayin afis sec deyin cikin afisler buyuk sekilde cikar umarim yardimci olmusumdur.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 19 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler-- Final Destination: Bloodlines-Son Durak: Kan Bağı (2025)
🔥Yeni🔥Eklenenler-- Sonic The Hedgehog 3 -Aksiyon-Komedi (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler-- Görevimiz Tehlike - Son Hesaplaşma-Mission: Impossible - The Final Reckoning (2025)

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 19 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler-- Görevimiz Tehlike - Son Hesaplaşma-Mission: Impossible - The Final Reckoning (2025)

Eklendi.İyi Seyirler
Eline Saglik Hocam Musaitseniz Benim Actigim Konuya da ugrayip destek olursaniz cok sevinirim
Vavoo 10 Kategorili Proxy"li Actigim Konu Saygilarimla

Ss-iptvde uygulamasında listeyi denedim gayet güzel çalıştı lg benzeri tvlerde fazla seçenek yok bu liste editleme işlerinden anlamayanlar için güzel bir gelişme oldu @powerboard daha önce buna benzer bir fikir @Latte vermişti ama linkin ön tarfındada bir değişiklik yapılması gerekiyordu ve lg netcast işletim sisteminde çalışmıyordu bu yüzden ben dizilere odaklanmıştım
forumdan bir arkadaşla link hakındaki yazışmalarınızdan sonra değişik linklerin olduğunu anladım sizde gerçekten bu kadar linki değiştirip listeyi komple değiştirdiniz linkin baş tarafını değiştirmek basitti ama sonuna m3u8 eklemek uyğratırmıştır çünkü beni çok uğraştırdı emeğine sağlık

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Emeğinize sağlık hocam yalnız Son Durak: Kan Bağı Türkçe dublaj değil bulursanız Türkçe dublajlı olanı eklerseniz daha makbule geçer.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 21 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨ ANIMASYON ✨COCUK✨-- K-Pop:İblis Avcıları-K-Pop: Demon Hunters (2025)
✨BOLLYWOOD✨-- Aydınlık Hayallerimiz-All We Imagine as Light (2024)
✨YERLI FILM✨-- Tezgah (2024)
✨YERLI FILM✨-- Reel Istanbul Organize (2024)
✨YERLI FILM✨-- Eyvah Tatil (2023)

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 21 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨ ANIMASYON ✨COCUK✨-- K-Pop:İblis Avcıları-K-Pop: Demon Hunters (2025)
✨BOLLYWOOD✨-- Aydınlık Hayallerimiz-All We Imagine as Light (2024)
✨YERLI FILM✨-- Tezgah (2024)
✨YERLI FILM✨-- Reel Istanbul Organize (2024)
✨YERLI FILM✨-- Eyvah Tatil (2023)

Eklendi.İyi Seyirler
eline emeğine sağlık hocam,sayenizde mükemmel bir film arşivimiz oldu .

Emeğinize sağlık hocam nazar değmesin harika gidiyorsunuz bu arada bir geri dönüş yapayım.

Yabancı TR DBL klasörü içinde bulunan İp Man 3 filmini İp Man klasörüne alırsanız daha uygun olur diye düşünüyorum.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 23 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler-- 28 Yıl Sonra-28 Years Later(Korku-Gerilim) (2025)
🔥Yeni🔥Eklenenler-- Sahara (2005)
💢BELGESEL💢-- Trainwreck: Mayor of Mayhem (2025)

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 23 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler-- 28 Yıl Sonra-28 Years Later(Korku-Gerilim) (2025)
🔥Yeni🔥Eklenenler-- Sahara (2005)
💢BELGESEL💢-- Trainwreck: Mayor of Mayhem (2025)

Eklendi.İyi Seyirler
Eline Emegine Saglik Hocam.Saygılar.

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Eline Emegine Saglik üstad.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 25 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler-- Dolaşan Dünya-The Wandering Earth 1 (2019)
🔥Yeni🔥Eklenenler- Gezegenler Savaşı-The Wandering Earth 2 (2023)
✨YERLI FILM✨-- Kutsal Damacana 5: Zombi (2025)
✨YERLI FILM✨-- Mucize Aynalar (2024)
💢BELGESEL💢-- Trainwreck: Poop Cruise (2025)

Eklendi.İyi Seyirler

Geri