🎬 ⚡80xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 12 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

💢BELGESEL💢-- Ocean with David Attenborough (2025)
💢BELGESEL💢-- Trainwreck: The Astroworld Tragedy (2025)

✨YERLI FILM✨-- Çakallarla Dans 7 (2024)

✨WESTERN✨-- Zincirsiz-Django Unchained (2012)

Eklendi.İyi Seyirler
Sayin admin Thor seriside beklenmekte.

vlc ile oynatmaya çalıştım oynamadı. içerikten herhangş bir adres alıp açmaya çalıştığımda ise telif hakkı uyarısı alıyorum

vlc ile oynatmaya çalıştım oynamadı. içerikten herhangş bir adres alıp açmaya çalıştığımda ise telif hakkı uyarısı alıyorum
Bu Sekilde Yardimci Olmuyorsunuz Calismayan Telif yiyen dns degistiren calismayan linkleri kaladiryor power hoca bizlere dusen ona destek olmak ornek calismayan bir filme denk geldiniz buraya yazabilirsiniz su film acmadi ayni film baska yerden bulup ekler bulunmassa listeden siler listede olmayan bir film gorursunuz bulursa ekler biraz daha yapici ve saygili olalim lutfen cunku fazlasiyla hakediyor power hocamiz bazi linklerin calismamasi ona bagli degil listeyi surekli guncel tutmaya calisiyor hemde bir kurus almadan bizler icin vakit emek ve zaman harciyor boyle kisileri dahada tesvik edelim,nacizane fikirlerimi saygi cercevesinde soylemeye calistim. iyi forumlar kolay gelsin,Saygilarimla.

Bu Sekilde Yardimci Olmuyorsunuz Calismayan Telif yiyen dns degistiren calismayan linkleri kaladiryor power hoca bizlere dusen ona destek olmak ornek calismayan bir filme denk geldiniz buraya yazabilirsiniz su film acmadi ayni film baska yerden bulup ekler bulunmassa listeden siler listede olmayan bir film gorursunuz bulursa ekler biraz daha yapici ve saygili olalim lutfen cunku fazlasiyla hakediyor power hocamiz bazi linklerin calismamasi ona bagli degil listeyi surekli guncel tutmaya calisiyor hemde bir kurus almadan bizler icin vakit emek ve zaman harciyor boyle kisileri dahada tesvik edelim,nacizane fikirlerimi saygi cercevesinde soylemeye calistim. iyi forumlar kolay gelsin,Saygilarimla.
istediğiniz gibi yapmak isterdim fakat vlc hiçbir filmi oynatmıyor.
1750167456093

En Az 10 Film Rastgele Denedim hepside calisti sanirim senin vlc playerinda bir sorun var

Pc den acmaya calisiyorsaniz baska bir playerla deneseniz ornek potplayer

televizo ile de deniyorum oradan da oynatmıyor. sorun bende anlaşılan ama sebebini anlamış değilim

pc de tam 4 ayrı IPTV player indirdim ve denedim. hiçbirinde çalıştırmadı. ekstra yapmam gereken birşey mi var?

pc de tam 4 ayrı IPTV player indirdim ve denedim. hiçbirinde çalıştırmadı. ekstra yapmam gereken birşey mi var?
Hocam cep telefonunuz var ise televizio marketten indirin kurun power kisa urll yi ekleyin Wifi degil mobil internetten girin calisir

gerçekten mobil veri ile açtı ama neden wifi üzerinden oynatmıyor ona şaşırdım

gerçekten mobil veri ile açtı ama neden wifi üzerinden oynatmıyor ona şaşırdım
İnternet Servis Saglayicinizla bir gorusun hocam belki modem vifida sorun var ama sorunu cozduk anlayisiniz icin saolun yardimci olmaya calistim bende

teşekkürler ilgin ve alakana.tavsiyen ve isteğin üzerine belirtmiş olduğun tüm işlemleri yaptım.ancak iptv plylist ile düzenlemeden sonra kayıt yaparken #EXTINF:-1 olarak kaydetti.üşenmedim m3u dosyasını notepad ile açarak ss iptv de çalışsın diye (bende ssiptv yok) tavsiyeni uyguladım.kontrolünü sağlamadım.kontrol edersen sevinirim.İkinci olarak adresleri şeklinde yaptım.bazı filmlerde 502 hatası verdi.Özellikle Türk filmlerin de .Başka kategorilelerdede tek tük çalışmayan filmler olabilir.birkaç tanesini düzelttim.
ilgi ve alakana teşekkürler.düzenlemeye devam.
ben listeyi kopyalıyıp değiştirmiştim açtığım filmleri bir çoğu açılmıştı dizileride ilk zamanlarda yüklemiştim ileri geri alma sorununu çözmüştüm bunu burdan biraz geç oldu ama söyliyim dedim film oynatma sorunu çözünce ss-iptv uygulaması üzerinde bir kaç tvde deneme şansım oldu bayram nedeniyle denilen işlemi yaptığınıza göre manuel güncelleme yapmma gerek kalmıyıcak en kısa zamanda kontolleri yapıp haber vermeye çalışıcam bendeki tv eski netcast yazılımı olduğu için kontrol edemiyorum şuan teşekkürler emeklerin için.

☪ GÜNCELLEME ☪

Babalar Gününüz Kutlu Olsun

Bugün 15 HAZİRAN 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨IMDb Top Rated✨-- (🌟6.7)Thor: Karanlık Dünya-Thor: The Dark World(Aksiyon-Macera-Fantastik)(2013)
✨IMDb Top Rated✨-- (🌟8.1)Trainspotting(Dram)(1996)
✨IMDb Top Rated✨-- (🌟7.5)Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak-The Hunger Games: Catching Fire(Aksiyon-Macera-Bilim-Kurgu)(2013)
✨IMDb Top Rated✨-- (🌟7.5)Örümcek Adam 2-Spider-Man 2(Aksiyon-Macera-Bilim-Kurgu)(2004)

✨YERLI FILM✨-- Tur Rehberi (2025)
✨YERLI FILM✨-- Öldüm Bittim (2023)

🔥Yeni🔥Eklenenler-- Yedi Tül-Seven Veils (2023)
🔥Yeni🔥Eklenenler-- Ziyaretçiler:Bölüm 1 -The Strangers: Chapter 1 (2024)

Eklendi.İyi Seyirler

power-sinema
kısa url olarak
Kod:

Sn.Latte ye teşekkürler
URL ile de kullanılabilir

https://tinyurl.com/power-cinema

Üstad öncelikle emeğine sağlık, senden küçük bir ricam olacaktı, acaba afişlerin boyutlarını büyütebilir miyiz? Tv de çok küçük görünüyor, bir sey anlaşılmıyor. Şimdiden teşekkürler..

Üstad öncelikle emeğine sağlık, senden küçük bir ricam olacaktı, acaba afişlerin boyutlarını büyütebilir miyiz? Tv de çok küçük görünüyor, bir sey anlaşılmıyor. Şimdiden teşekkürler..
Selamlr afişlerin boyutları kullanmış olduğunuz playerden kaynaklıdır.playerde ayar kısmı varsa oradan yapabilirsiniz.örnek televizo kullanıyorsanız kategoriye girdiğinizde en üst sağ tarafta telefon tuşu gibi şekil var ona tıklayın en altta poster yazar oraya gelin onaylayın.tamamdır.veya kullandığınız playeri buraya yazın bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. .iyi seyirler

ben listeyi kopyalıyıp değiştirmiştim açtığım filmleri bir çoğu açılmıştı dizileride ilk zamanlarda yüklemiştim ileri geri alma sorununu çözmüştüm bunu burdan biraz geç oldu ama söyliyim dedim film oynatma sorunu çözünce ss-iptv uygulaması üzerinde bir kaç tvde deneme şansım oldu bayram nedeniyle denilen işlemi yaptığınıza göre manuel güncelleme yapmma gerek kalmıyıcak en kısa zamanda kontolleri yapıp haber vermeye çalışıcam bendeki tv eski netcast yazılımı olduğu için kontrol edemiyorum şuan teşekkürler emeklerin için.
selamlar .evet doğrudur.Belirttiğin şekilde uyguladığımda 8060 filimden 7450 tanesi çalıştı.601 film çalışmadı.çalışmayan filmleri eski haliyle düzenliyorum.Playlist editörle bayağı haşır neşir oldum.düzenlemeye devam.iyi seyirler

selamlar .evet doğrudur.Belirttiğin şekilde uyguladığımda 8060 filimden 7450 tanesi çalıştı.601 film çalışmadı.çalışmayan filmleri eski haliyle düzenliyorum.Playlist editörle bayağı haşır neşir oldum.düzenlemeye devam.iyi seyirler
Eline Saglik Hocam.

Selamlr afişlerin boyutları kullanmış olduğunuz playerden kaynaklıdır.playerde ayar kısmı varsa oradan yapabilirsiniz.örnek televizo kullanıyorsanız kategoriye girdiğinizde en üst sağ tarafta telefon tuşu gibi şekil var ona tıklayın en altta poster yazar oraya gelin onaylayın.tamamdır.veya kullandığınız playeri buraya yazın bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. .iyi seyirler
Televizoda nasıl ayarlarım? Siz kategoriye gir oradan ayarla demişsiniz ama ben kategori diye bir bölüm göremedim. 😁

Geri