🎬 ⚡80xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 24 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Heart Eyes (2025) Kara Komedi
🔥Yeni🔥Eklenenler Bright Lawyer (2025)Uma Advogada Brilhante -Komedi
🔥Yeni🔥Eklenenler The Phoenician Scheme (2025) Kara Komedi -Aksiyon
🔥Yeni🔥Eklenenler Materialists (2025) Romantik Komedi
🔥Yeni🔥Eklenenler Marcello mio (2024) Komedi
✨YERLI FILM✨ Yasam Koçu (2024) Komedi Doğu Demirkol

Eklendi.İyi Seyirler
Eline emeğine sağlık kral 👍

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 24 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Heart Eyes (2025) Kara Komedi
🔥Yeni🔥Eklenenler Bright Lawyer (2025)Uma Advogada Brilhante -Komedi
🔥Yeni🔥Eklenenler The Phoenician Scheme (2025) Kara Komedi -Aksiyon
🔥Yeni🔥Eklenenler Materialists (2025) Romantik Komedi
🔥Yeni🔥Eklenenler Marcello mio (2024) Komedi
✨YERLI FILM✨ Yasam Koçu (2024) Komedi Doğu Demirkol

Eklendi.İyi Seyirler
Elinize Sağlık @powerboard Hocam

Teşekkür ederim hocam sağ olun Bir şey sormak daha istiyorum Sadece film mi olacak ilerleyen zamanlarda diziler olacak mı acaba liste içerisinde ücretli platformlarda yayınlanan diziler
Bu Konu Sinema Konusu Dizi İçin Sinema Ve Dizi Bölümünde Ayrı Konusu Var. Konuya Bakıp Öğrenebilirsiniz. Dizi Bölümü Konusu Ayrı @powerboard Hocamızın.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 26 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨YERLI FILM✨ Aşk Mevsimi (2024) Dram Romantik-Dilan Çiçek Deniz-Cem Yigit Üzümoglu-Firat Tanis
🔥Yeni🔥Eklenenler The Fantastic Four: First Steps (2025) Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar
🔥Yeni🔥Eklenenler Swiped (2025) Dökümantasyon-drama-Biyografi
🔥Yeni🔥Eklenenler Day of the Fight (2023) Boxing-Drama-Spor

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 26 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨YERLI FILM✨ Aşk Mevsimi (2024) Dram Romantik-Dilan Çiçek Deniz-Cem Yigit Üzümoglu-Firat Tanis
🔥Yeni🔥Eklenenler The Fantastic Four: First Steps (2025) Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar

Eklendi.İyi Seyirler
Eline Sağlık @powerboard Hocam

Merhaba dostum ben yükledim pc de çok rahat izliyorum ama tv de açmıyor sıkıntı ne olabilir?

Merhaba dostum ben yükledim pc de çok rahat izliyorum ama tv de açmıyor sıkıntı ne olabilir?
Tv"de Acmıyor Demissiniz Tv"niz Android"mi,Webos"mu,Tizenmi. Android İse Google Play Marketten
Televizio,Veya M3uiptv İndirip Url Ekleyip İzleyebilirsiniz.
Tv"Webos Veya Tizen"Se Marketinden Ucretsiz Olarak Ss İptv İndirip,Youtube de Nasıl Url Eklecegi İle İlgili Detaylı Videolar Mevcut İzleyip Manuel Olarak Url"nizi Ekleyip İzleyebilirsiniz.

Tv"de Acmıyor Demissiniz Tv"niz Android"mi,Webos"mu,Tizenmi. Android İse Google Play Marketten
Televizio,Veya M3uiptv İndirip Url Ekleyip İzleyebilirsiniz.
Tv"Webos Veya Tizen"Se Marketinden Ucretsiz Olarak Ss İptv İndirip,Youtube de Nasıl Url Eklecegi İle İlgili Detaylı Videolar Mevcut İzleyip Manuel Olarak Url"niziEkleyip İzleyebilirsiniz.
Tv Ott Player yüklü smart tv ve ben bu işi 5 seneden fazla yapıyorum neden iptv uygulamamda hata alyorum anlamadım

Telefonunuz büyük bir ihtimalle android işletim sistemli.Tam bilgim olmamakla birlikte bilebildiğim kadarıyla LG tv ler Webos işletim veya tizen işletim sistemli.m3u çalabilen bir player yüklerseniz çalışacaktır.
iphone kullanıcısıyım hocam telefonda m3u playere eklediğimde çalısıyor webos işletim sistemli tv de de akış bulunamadı hatası veriyor duplexplay m3u player kullanıyorum tv de

iphone kullanıcısıyım hocam telefonda m3u playere eklediğimde çalısıyor webos işletim sistemli tv de de akış bulunamadı hatası veriyor duplexplay m3u player kullanıyorum tv de
Ss İptv"de Çalısıyor Marketten Ucretsiz Olarak İndirip Youtube"de Ss İptv Url Ekleme Videolarini İzleyip Manuel Olarak Url"nizi Ekleyip Kullanabilirsiniz.Tum Bunlarda İşe Yaramazsa 1500 2000 Bin TL Civarı Android Tv Box Alıp İstediginiz Uygulamaları Yukleyip Kullanabilirsiniz.
Benim Tv"de Webos Sistemli Bu Yuzden Android Tv Box Aldim Rahat Sorunsuz Sekilde Kullanıyorum.
Tavsiyem Ayrı Android Tv Box Almanız Tabii Karar Size Kalmıs.

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Ellerine sağlık üstadım

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 28 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Prisoner of War (2025)Aksiyon-Drama
🔥Yeni🔥Eklenenler She Said Maybe (2025 )Evet, Hayır, Belki Komedi Dram Romantik
🔥Yeni🔥Eklenenler The Wrong Paris (2025) Öteki Paris Komedi Dram Romantik

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 28 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Prisoner of War (2025)Aksiyon-Drama
🔥Yeni🔥Eklenenler She Said Maybe (2025 )Evet, Hayır, Belki Komedi Dram Romantik
🔥Yeni🔥Eklenenler The Wrong Paris (2025) Öteki Paris Komedi Dram Romantik

Eklendi.İyi Seyirler
Elinize Sağlık @powerboard Hocam

Google Play Store"den Yeni Bir Player Buldum.Televizio,ve İptvM3U Player Vardı Kısaltma Linklerini
Ekleten Listeleri Kategorili,Kapak Fotograflarıyla Gösteren
Ben Çok Begendim Bu Playeri Sizlerede
Tavsiye Ederim.Ucretsiz Şuan.
IPTV DRM STREAM PLAYER Versiyon 2.0.9
Google Play Marketinden Ücretsiz Olarak İndirip Kullanabilirsiniz.Tavsiyemdir.
Ben Çok Beğendim.Sizlerlede Paylaşmak İstedim.
Kısaltma Linkli m3u"ları Çalıştırıyor.Arayuz Kullanım Kolaylığı,Kumanda,Mouse Uyumlu,+ Yerleşik Player"leri ve Daha Bir Cok Özelliği Var.Eminim Sizlerde Çok Seveceksiniz.Bu Uygulumayı.
Saygılarımla.
Kargo1975

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Teşekkürler usta eline sağlık

Geri