🎬 ⚡80xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 09 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Canary Black (2024 ) Siyah Kanarya -Aksiyon-Gerilim-Suç
🔥Yeni🔥Eklenenler Highest 2 Lowest (2025) Gerilim-Suç-Dram

Eklendi.İyi Seyirler
Ellerine sağlık üstadım

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 09 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Canary Black (2024 ) Siyah Kanarya -Aksiyon-Gerilim-Suç
🔥Yeni🔥Eklenenler Highest 2 Lowest (2025) Gerilim-Suç-Dram

Eklendi.İyi Seyirler
Emeklerinize sağlık üstad.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 04 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler I Know What You Did Last Summer (2025) sinema çekimi
🔥Yeni🔥Eklenenler Hallow Road (2025 )
✨WESTERN✨ Day of Reckoning (2025)
🔥Yeni🔥Eklenenler Gobaekeui yeoksa (2025) -Düpedüz Aşk
🔥Yeni🔥Eklenenler Khao Chum Thong Khanong Chum Chon (2025)-Altına Hücum-Gold Rush Gang

Eklendi.İyi Seyirler
Eline saglik usta tesekkurler

arkadaslar televizo uygulamasında maç için m3eu falan vardı, şimdi güncel linklere nerden ulaşıcaz malum sitede kapalı bu konular. Nerden ulaşabiliriz güncel eklentilere?

arkadaslar televizo uygulamasında maç için m3eu falan vardı, şimdi güncel linklere nerden ulaşıcaz malum sitede kapalı bu konular. Nerden ulaşabiliriz güncel eklentilere?
-Sorunuzu her bulduğunuz yere yazmanız, cevap hızını arttırmaz, aksine ceap alamamanızı sağlar.
-Öncelikle forumda arama yaparsanız bunlara gerek kalmayacaktır. cevabınızı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
-Benzer durumun tekrarında uyarı verilecektir.

Duyuru - Sitemizin kapalı kalması hk.

Bende tüm filmler 8073 adet görünüyor, siz arada bir bazı filmler ekliyorsunuz ama ben listeyi güncellesem bile sayı değişmiyor. Güncellemeyi yapamıyor muyum acaba?

Son düzenleme:
Bende tüm filmler 8073 adet görünüyor, siz arada bir bazı filmler ekliyorsunuz ama ben listeyi güncellesem bile sayı değişmiyor. Güncellemeyi yapamıyor muyum acaba?
Listeye Eklenenler,Calismayan Linklerin Silinmesi,Filmleri Kategoriye Ayirma,Gibi Bir Suru Etken Oluyor.Guncelleme Yaptiginiz Zaman Listede Ne Varsa O Gelir.Saygilarimla.
Not=Guncellemeyi Yapabilmeniz İcin Url Linki Olarak Eklemeniz Gerekir.Url Linkleri Sayfa 1 De Dosya Olarak Eklediyseniz Guncelleme Almaz.

Son düzenleme:
şu anda film sayısı bendeki televizoda 8091 adet.Aynı sorunu bir hafta önce bende yaşadım.Televizo 1.9.6.50 versiyon yüklüydü.güncelleme artık yapmıyordu.komple silerek yükledim.sorun düzeldi.iyi seyirler

@Kargo1975 in yazdıklarınıda dikkate alınız.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 04 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Khao Chum Thong Khanong Chum Chon (2025)-Altına Hücum-Gold Rush Gang

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Ustad ellerine saglik bu mithis listeyi SS tv ile Samsung tv de kullaniyorum filmleri izlerken ilerye geriye alabiliyordum durdurabiliyordum son bir haftadir bu ozellik kayboldu sunucumu degisti anlamadim duzeltme imkani var midir basit biseyse cok makbule gecer olmazsada caniniz sagolsun coook tesekkurler

Ustad ellerine saglik bu mithis listeyi SS tv ile Samsung tv de kullaniyorum filmleri izlerken ilerye geriye alabiliyordum durdurabiliyordum son bir haftadir bu ozellik kayboldu sunucumu degisti anlamadim duzeltme imkani var midir basit biseyse cok makbule gecer olmazsada caniniz sagolsun coook tesekkurler
bu hafta öyle oldu.ancak bir sonraki güncellemede ssiptv için sizin istediğiniz şekilde düzenleyerek yayınlarım.iyi seyirler.

Düzenleme yapıldı.kontrol edip sonucu yazarsanız sevinirim.
iyi günlere

Son düzenleme:
Kolay gelsin iyi çalışmalar televizo APK sı varmıdır üsteki premiyum sürüm TV de çalışmadı

bu hafta öyle oldu.ancak bir sonraki güncellemede ssiptv için sizin istediğiniz şekilde düzenleyerek yayınlarım.iyi seyirler.

Düzenleme yapıldı.kontrol edip sonucu yazarsanız sevinirim.
iyi günlere
ilginize cok tesekkur ederim ustad suan icin bir degisiklik yok mesguliyet vermek istemem elinize emeginize saglik

Geri