🎬 ⚡80xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Boşuna koymadım ben 🧿 ,
😥
Hocam Bir Arkadas Yazmis Kanallar Calismiyor Diye Bende Denedim Sonuc Ayni Belki Cektigi Dns de Serverlerinde Bakim Olabilir Tamam Allah Nazrlardan Korusun Belki Gecici Bir Durum Olabilir İnsallahda Oyledir Powerboard Hocamiz Bu Listeye Cok Emek Verdi Saolsun

Hocam Bir Arkadas Yazmis Kanallar Calismiyor Diye Bende Denedim Sonuc Ayni Belki Cektigi Dns de Serverlerinde Bakim Olabilir Tamam Allah Nazrlardan Korusun Belki Gecici Bir Durum Olabilir İnsallahda Oyledir Powerboard Hocamiz Bu Listeye Cok Emek Verdi Saolsun
Sıkıntı yok devam.Arada bir oluyor böyle şeyler.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 26 AĞUSTOS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨YERLI FILM✨ Dayı: Bir Adamin Hikayesi 2 (2025 )
🔥Yeni🔥Eklenenler Escape from Alcatraz : Alcatraz'dan Kaçış (1979 )

Eklendi.İyi Seyirler

Maalesef enigma2 ile ilgili bilgim yok.Bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır. pc de seyretmek istiyorsanız SFVipPlayer i tavsiye ederim.Kullanıcı ekle+playlist bölümüne adına power-sinema konum kısmınada yazınız .Çalışacaktır.bende pc de bu playerle kullanıyorum
yardımlarınız için teşekkürler. sanırım benim iss den kaynaklı engel var. vpn de dns de fayda etmedi. "loading failed" uyarısı var.

Bu filmleri nereden alıyorsunuz? Daha doğrusu fazla dilli seçeneği ve alt yazı nasıl ekliyorsunuz linklere? Ben sitelerden aldığım da 99% unda alt yazı veya diğer alternatif diller gelmiyor

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 26 AĞUSTOS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
eline sağlık, mümkünse Nobody 2 (2025) ekleyebilir misiniz?

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Ellerine Emeğine sağlık kral 👍

Bu filmleri nereden alıyorsunuz? Daha doğrusu fazla dilli seçeneği ve alt yazı nasıl ekliyorsunuz linklere? Ben sitelerden aldığım da 99% unda alt yazı veya diğer alternatif diller gelmiyor
Filmleri aldığım site yi sizde biliyorsunuz.Direk ordan alıyorum.fazla dil seçeneği ve alt yazı için herhangi bir işlem yapmıyorum.iyi seyirler

Filmleri aldığım site yi sizde biliyorsunuz.Direk ordan alıyorum.fazla dil seçeneği ve alt yazı için herhangi bir işlem yapmıyorum.iyi seyirler
Selam @powerboard Hocam Dunyaca Ünlü Hintli Aktor Skhah Rukh Khann Filmleri İcin Ayri Bir Kategori Olusturabilirmisiniz Rica Etsem Bu Aktorun Tum Filmleri Seyredilmeye Deger Ve Bana
Gore Bu Dunyanin Acik Ara Gelmis Gecmis En İyi Aktoru Tam Bir Fenomen Tum Filmlerini Herkes Tekrar Tekrar İzleyebilir Hayata Bakis Acimizi Degistirecek Bir Aktor Abartmiyorum Belkide Az Bile Söylüyorum.Saygılarımla
Not İsmi Yanlis Yazmis Olabilirim Benim Adim Khan,Shennai Expres,Buna Benzer Bir Cok Filmi Var
Her Filmide Super Otesi Hem Tr Dublaj Hem Alt Yazili Bile Buladiginiz Filmleri Ekleyebilirseniz Daha Guzel Bi Arsiv Olur Zira Bu Aktor Ayri Kategori"yi Hakediyor.

Son düzenleme:

Geri