Sıcak Fırsat ✅7go Akülü Şarjlı Yüksek Basınçlı Araç Ve Bahçe Yıkama Temizleme Tabancası 2 Batarya + 5 M Hortum 🔥1249₺ yerine 999₺

dehakan7

Müdavim
Konular
419
Fiyatı epey iyi , yorumlarda iyi diğer sitelerde , ben benzerini kullanıyorum çok memnunun, 2 kova su yetiyor...

1759151237625

Son düzenleme:
Linkte ürün bulunamadı diyor ama çok iyi markalar hariç hepsi aynı zaten. Uc aparat kısımları çok kötü. Arkadaş arabasını yıkarken görmüştüm. Hatta yedek batarya var dedi. Baktım hafif geldi. Ölçüm yaptım 21 Volt ile alakası yok adaptörün sonra dedim bu 21 volt değil batarya. İnanmadı. İddiaya girdik. Dedim içinden 18650 3 pil çıkacak toplam 12 volt. Yok be sende dedi. 3 pil çıktı. Ben soda mı aldım tabii. İşin ilginç tarafı balans kartı bile yoktu. Riskli.

Linkte ürün bulunamadı diyor ama çok iyi markalar hariç hepsi aynı zaten. Uc aparat kısımları çok kötü. Arkadaş arabasını yıkarken görmüştüm. Hatta yedek batarya var dedi. Baktım hafif geldi. Ölçüm yaptım 21 Volt ile alakası yok adaptörün sonra dedim bu 21 volt değil batarya. İnanmadı. İddiaya girdik. Dedim içinden 18650 3 pil çıkacak toplam 12 volt. Yok be sende dedi. 3 pil çıktı. Ben soda mı aldım tabii. İşin ilginç tarafı balans kartı bile yoktu. Riskli.
Çok kaliteli ürünler değil tabi ama işi görüyor, linki denedim şu an çalışıyor , n11 kaynaklı sorun olabilir

• Beğen
Tepkiler: ENS
Satıcı da 7Go imiş. Malının arkasında durur en azından. Demek ki yaptırdı kendine. Bende araç falan yok ama fiyat olarak cidden iyi. 21 volt olmasa da iyi yani.

Bununla önce su atıyorum tozu gidiyor, sonra bir köpük atıyorum 2 dk bekleyip su ile duruluyorum ve kuruluyorum tertemiz, toplam 20 dk da iş bitiyor , aracı olana tavsiye dışarda en ucuz 250 tl ye yıkıyorlar, bununla 4 kere yıkayınca parasını çıkarıyor ;)

Geri