🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Benim proje sayfasından link ile listeyi yüklediğinizde sağda İstatistikler butonu var.
Oraya girince mevcut liste bilgileri yanı sıra Raporlar adında bir başlık daha var.
Oraya girdiğiniz zaman yinelenen yani tekrar tekrar eklenmiş aynı URL adresine sahip içerikler varsa listeleyebiliyorsunuz.

Şu anki mevcut listenin adresiyle baktığımda görünen 23 adet tekrarlanan URL adresi olduğu üzerine şu şekilde:
Tek tek üzerlerine tıklayınca hangileri olduğunu gösteriyor. O şekilde kontrol edebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 7298
Maşallah herzamanki hep güncel daima güncel sagolun var olun Allah kolayliklar versin amin

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 30 nisan 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler

Yeni eklenenler kategorisine eklenenler

Extraction 1 Aksiyon-Gerilim (2020)
Extraction 2 Aksiyon-Gerilim (2023)

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 30 nisan 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

Exterritorial Aksiyon-Gerilim (2025)

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Yerli Film kategorisine eklenenler
TR Hep Yek 4 Bela Okuma Altan (2021)
TR Popstar Yildizlarda Kayar (2022)
TR iliski Doktoru (2022)

IMDB Arşiv kategorisi ilave edildi ve
The.Hot.Chick.2002
Piranha.2010
Joyeux.Noel.2005
Jack.and.Jill.2011
Jack.Strong.2014
In.the.Electric.Mist.2009
Identity.Thief.2013
Hunt.for.the.Wilderpeople.2016
Howl.2015
Hoosiers.1986
Hollow.Man.2.2006
High.Fidelity.2000
Green.Street.Hooligans.2005
Greedy.1994
Get.Carter.1971
Germinal.1993
Friday.Night.Lights.2004
French.Connection.II.1975
Florence.Foster.Jenkins.2016
Fever.Pitch.2005
Extreme.Prejudice.1987
Dracula.Dead.and.Loving.It.1995
Dont.Move.2004
Disrupt.Dismantle.2010

Eklendi.İyi Seyirler

Yeni kısa url giriniz.

power-sinema
kısa url olarak

Kod:
Kod:
https://tinyurl.com/2bhf2qox
Kod:
https://tinyurl.com/2ao2rans

Sn.Latte ye teşekkürler
URL ile de kullanılabilir
http://tinyrurl.com/power-cinema
Ellerinize saglik teşekkürler bi ara seri belgesellerde vardi ustad tekrar eklemeniz munkun mudur :)

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Extraction 1 Aksiyon-Gerilim (2020)
Extraction 2 Aksiyon-Gerilim (2023)

Eklendi.İyi Seyirler
teşekkrüler emeğine sağlık

tivimate için ayarlar - oynatma listesi ekle - M3U oynatma listesine gir - URL ye gir-

Kod:
bu yazılanı--sonra devam et--oynatma listesine bir isim ver-- altındaki kutucuklardan vod oynatma listesini onaya --ileri de ok.TV oynatma listesini işaretlersen videolarda ileri geri sarma işlemini yapamazsın.daha sonra Filmler bölümüne gel ok.
teşekkür ederim

Televizo ip tv extreme pro filmler görünüyor oynat dediğimde sürekli dönüyor ama açılmıyor.
Bence açılmayan filmlerin adını verirseniz daha iyi olur tabi hepsi değilse.

Ben de baktım bazıları ya da bazı kategoriler açılmayabiliyor muhtemelen telif yemiş olabilirler fakat hepsi için geçerli değil bu durum.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 01 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨Imdb Arşiv✨ kategorisine eklenenler

Crouching.Tiger.Hidden.Dragon.2000
Cheri.2009
The.Age.of.Adaline.2015
Zor.Baba.ve.Dunur.2004
Zor.Baba.3.2010
Zor.Baba.2000
Wes.Cravens.New.Nightmare.1994
Twilight.2008
The.Twilight.Saga.New.Moon.2009
The.Twilight.Saga.Eclipse.2010
The.Twilight.Saga.Breaking.Dawn.Part.1.2011
The.Twilight.Saga.Breaking.Dawn.Part.2.2012
The.Transporter.1.2002
The.Transporter.2.2005
The.Transporter.3.2008
The.Transporter.4.2015
The.Silence.of.the.Lambs.1991
The.Karate.Kid.1984
The.Karate.Kid.Part.II.1986
The.Karate.Kid.Part.III.1989
The.Next.Karate.Kid.1994
The.Karate.Kid.2010

Eklendi.İyi Seyirler

Yeni kısa url giriniz.

power-sinema
kısa url olarak

Kod:
Kod:
Kod:
https://tinyurl.com/2ao2rans

Sn.Latte ye teşekkürler
URL ile de kullanılabilir
http://tinyrurl.com/power-cinema

@powerboard
İnfo: @Latte
Forumda daha önceden paylaşılmış film m3u dosyaları var, bu dosyalar kullanılarak liste daha da genişletilebilir mi?
Sağlam kaynak olursa olur.powerboard sinema listesindeki 3 tane film hariç diğerleri tek kaynaktandır.kaynakları daha önce çeşitlendirdiğimde bazen açılıp bazen açılmıyordu.Bu nedenle pek farklı kaynaktan yükleme taraftarı değilim.
iyi günlere

@powerboard
İnfo: @Latte
Forumda daha önceden paylaşılmış film m3u dosyaları var, bu dosyalar kullanılarak liste daha da genişletilebilir mi?
Olabilir tabi ki fakat @powerboard 'un listeleri hazırlayış şekilleriyle aynı değillerse tuhaf durabilir bir arada olduklarında kullananlar için yani hangi platformda olursa olsun. Yine de eğer kendisi o listelerdeki içerikleri de alıp birleştirmeyi uygun görüyorsa diyecek bir sözüm yok :)

Bu arada @powerboard açılmayan bazı filmler yine yinelenen filmler galiba. Eğer benim projemdem baktıysanız yine görememişsinizdir çünkü birini eklerken sonuna / koymuşsunuz diğerine koymamışsınız.
ImdB arşiv içindeki filmleri böyle fark ettim. Çalışmayınca baktım yinelenen yok diyor sonra / olmadan url adresini aratınca ikişer tane içerik gösterdi ve böylece sorun anlaşıldı.

Mesela güncellemeden önceki the.hot.chicks (Rob Schneider'i çok severim, bu filmini de) ve piranha filmleri.
Açılmayınca listeyi kontrol ettim ve gördüm ki bir film the.hot.chicks diğeri The hot chicks adıyla geçiyor ve adresleri arasındaki tek fark birinde / var diğerinde yok. Açılan ise The hot chicks olarak yazılandı.

Açılmayan filmler için kontrol ederken o filmlerin url adreslerini aratın listenizde ve sonunda / varsa o olmadan arama yapın. Muhtemelen yinelenen filmlerdir.

Kolay gelsin :)

Sağlam kaynak olursa olur.powerboard sinema listesindeki 3 tane film hariç diğerleri tek kaynaktandır.kaynakları daha önce çeşitlendirdiğimde bazen açılıp bazen açılmıyordu.Bu nedenle pek farklı kaynaktan yükleme taraftarı değilim.
iyi günlere
Vaktiniz olduğunda bir göz atarsınız, paylaşıldığı günden beri çalışan bir liste bu;
Konu 'Karışık Film Arşivi m3u' Karışık Film Arşivi m3u

Vaktiniz olduğunda bir göz atarsınız, paylaşıldığı günden beri çalışan bir liste bu;
Hepsi çalışıyor gibi duruyor. Keşke gruplara da ayırsalarmış ;))

Ben alıp ekleyebilirim cloudstream içine yeni bir film eklentisi olarak 7382 içerik var ama bunların 761 tanesi birbiriyle aynı :)

bu liste var elimde kategorisiz ve 6601 tanesi çalışmakta ve sadece televizoda kontrol ettiğimde afişler görünmemekte.incelediğimde afişlerin alındığı sayfadaki resimler sola yaslı olarak çıktığında televizo göstermiyor.pc de pot player gösteriyor.tivimate yi henüz denemedim.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri