🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

GÜNCELLENDİ
2405 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı

power-sinema
kısa url olarak ( ) ekle ve kaydet.
Kardeşim emeğine sağlık fakat hepsi hata veriyor Eror hatası

Kardeşim emeğine sağlık fakat hepsi hata veriyor Eror hatası
bu adrese tıklayıp dosyayı indirmeyin.bu kısa url yi televizoda m3u adres kısmına girin.ilk bölüme örnek sinema ikinci bölüme verdiğim adresi girin.attach file e basmayın.yukarı çıkın kumanda ile ensağ üst köşede ok tik var.onaylayın.program ayarlar bölümünden her açılışta güncelle yapın.
yeni eklenenlerde bu şekilde gelecektir.
bu adresten dosyayı indirirseniz rar veya zip olarak iner.dosya pc de açın .klasöre kaydedin.dosya yolunu gösterin.bu sefer attach file yapın.kaydedein.çıkın tekrar giriş yapın.işlem ok.

bu adrese tıklayıp dosyayı indirmeyin.bu kısa url yi televizoda m3u adres kısmına girin.ilk bölüme örnek sinema ikinci bölüme verdiğim adresi girin.attach file e basmayın.yukarı çıkın kumanda ile ensağ üst köşede ok tik var.onaylayın.program ayarlar bölümünden her açılışta güncelle yapın.
bu adresten dosyayı indirirseniz rar veya zip olarak iner.dosya pc de açın .klasöre kaydedin.dosya yolunu gösterin.bu sefer attach file yapın.kaydedein.çıkın tekrar giriş yapın.işlem ok.
Hocam televizoda aynen dediğiniz gibi yaptım
Üst kısım power sinema
Alt kısım
Girdim kaydet dedim ama "oynatma listesi bulunamadı. Doğru olup olmadığını kontrol edin." Uyarısı verdi kırmızı yazıyla

Hocam televizoda aynen dediğiniz gibi yaptım
Üst kısım power sinema
Alt kısım
Girdim kaydet dedim ama "oynatma listesi bulunamadı. Doğru olup olmadığını kontrol edin." Uyarısı verdi kırmızı yazıyla
kısa adresi değiştim.diğer eski urlde liste anlamadığım bir nedenle silinmiş.yeni 1.mesajda verdiğim listeyi indirin.veya yazın
( )

Son düzenleme:
GÜNCELLENDİ
2555 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı. listenizi yenileyin.

power-sinema

GÜNCELLENDİ

power-sinema
TESEKÜRLER ELLERİNİZE SAGLIK COK GÜZEL OLMUŞ. SLM VE DUA İLE ESEN KALIN.

Telefonda kurdum çalıştı emeğine sağlık tv için m3u dosyasına bir türlü ulaşamadım burada paylaşırsan yada özelden atarsan çok sevinirim

2498 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş televizo ya yükle seyret.
yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı

power-sinema

Son düzenleme: 3 dakika önce
Bunu İPTV ye mi yazacağız yoksa televizoya mı

Bunu İPTV ye mi yazacağız yoksa televizoya mı
televizoya yükle.ayarlar- playlist -sağ üstte + işaretine bas çıkan etikette new m3u playlist gel ok yap playlist nameye istediğini yaz
alta geç link to playliste gel oraya ( https://tinyurl.com/2ao2rans ) yaz or attach file yazan yere dokunma üst sağtarafa gel.onay tiki var.onayla. televizodan çık tekrar gir.liste yenile gelecektir.

Yükledim liste geldi ama filmleri açmıyor :(

Oldu çok teşekkür ederim. Sadece korku filmleri için m3u listesi var mı

GÜNCELLENDİ

power-sinema
@powerboard arkadaşım eline emeğine sağlık. Gerçekten güzel bir arşiv olmuş. Yalnız listede Ip Man serisini göremedim. Rica etsem ekleyebilirmisin

Konuyu görüntüleyenler

Geri