Merhaba değerli kardeşim , hem sana hemde merak edenler için genel olarak cevap vereyim , aslında ajanlık peşinde değilim , kendimi de saklamak gibi bir derdim olmadı ; kendimi saklasam bulmanizin bir yolu mümkün olmazdı , Siber Güvenlik dünyasında aktif olarak yaşıyorum zatenHocam merhaba sizinle ilk konuşmamızda sizden şüphelendiğimi söylemiştim ki haklıda çıkmışım ama konu bu değil ben şunu sormak istiyorum.
Bir çok forumda (aktif olmasamda) üyeliğim mevcut ve gördüğüm kadarıyla burası kadar sıkı gözetim altında olan yer yok neden başka forumlarda veya telegram kanallarında böyle bir sorun yokken burada adım atıldığı anda hemen uyarı geliyor hatta bazılarımızın telegram kanalları dahi bir anda mazi oldu buna da tamam deyim ama benim şahsi botumdan ne istediniz ona hâlâ anlam veremiyorum.Aslında kimse illegale çok meraklı değil ama şartlar herkesi o tarafa yönlendiriyor çünkü her maç farklı bir platformda üstüne üstlük verilen hizmet için alınan karşılık çok yüksek bu yüzden insanlar illegale yöneliyor korsan oyun gibi düşünün pahalı olduğu için crack kullanılıyor buda o şekilde. Hani uygun fiyatlı olsa kimse illegal peşinde koşmaz yok m3u bul yok o uygulamayı indir kur güncelleme gelsin güncelle falan inanın herkes yoruluyor ve sıkılıyor bu durumdan yani herkes legale rahatça ulaşamadığı için illegale yöneliyor durum bundan ibaret. Bu arada geliştiricileri falan gururla takip ettiğinizi dile getirmişsiniz ki eminim yayıncı kuruluşlar tam aksini düşünüyordur onların gözünde kötü bir imaj bırakıldı... Neyse hem içimi döktüm hemde sorumu sormuş oldum cevaplarsanız sevinirim ve her ne kadar bizleri sıkıntıya sokmuşta olsanız yinede iyi forumlar dilerim.
![]()

Gelelim grupların , botların veya repo gibi hesapların kapanması konusuna , bunlar ciddi şikayet alınan meseleler , gelen şikayetler sonucu iptv paylaşımları yapmak , yapılmasına ortam sağlamak, yaymak gibi pek çok madde üzerinden incelenerek yapılıyor , ki bu forumda severek projelerini takip ediyorum , yeteneklerini görüyorum , ancak mesele illegal paylaşımlar olunca maalesef hukuksal anlamda yetkilerin kullanılması gerekiyor , ayrıca burasının sıkı bir gözetim altında olduğu gerçekçi değil , izin verildiğini , engellenmedigini düşündüğünüz yerlerin pek çoğu takip edilen , bu işi t*r*r ö*g*ü*lerine finanse edilen kişilerin takibi için bekletiliyor , yakın zamanda takip edilmediğini düşündüğünüz bir kaç yeri Erişime Engeli gerçekleşti.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur