Öneri 4k Wellbox Çözünürlük Sorunu

1345 Olan İslemci Hizini 1650 Civari Adb Tv App Meneger Komut Satiri İle Yapabilirmiyiz Acaba Cozunurlugu Yaptik Tamamda Bilen Varsa Cevaplarsa Ogrenmis Oluruz.
İşlemci hızı komutla filan degisirmi? Yani bu dediğini zamanın baba anakarti olan z87 de bile adam akıllı yapamadım(PC) ben.niyemi bı defa üreticinin çarpan kilidinin açık olması filan lazım o da Android'de yok zaten.rootlu cihazımda ben dediklerini yapıyordum ama pili çok harciyordu.bu dediğin tvbox da olsa dahi cihaz ısıları çok yüksek ! Benim cihaz dahi 70 c°derecelerde geziyor.termal koruma izin vermez.root ile magisk le filan termal korumayı devre dışı bırakmak lazım .o zamanda işe yarayan uygulamalari calistirmazsin.

1345 Olan İslemci Hizini 1650 Civari Adb Tv App Meneger Komut Satiri İle Yapabilirmiyiz Acaba Cozunurlugu Yaptik Tamamda Bilen Varsa Cevaplarsa Ogrenmis Oluruz.
Cihazi Dahada Hizlandirabiliriz Olursa
Root +custom rom + custom Kernel bunlar lazimmiş.yani 1 ve 3 te yeterli olabilir.softbrick ihtimali box larda yüksek olabilir.gelistirici ve test yeterli değil.

Siz boxı 4k da yapsanız, tv fhd ise bunu gösterebilmek için 1080p ye downscale yapacaktır. Tıpkı dolby 5.1 sesi stereo ya çevirdiği gibi

L1 cihaz nedir hocam lisans olayımi ? Bunun çözünürlükle ilgisi nedir?
L1 lisanstır. X bir cihazın L1 lisansı yoksa, resmi uygulamalar yüksek çözünürlük sunmamaktadır. Örneğin, cihazın kutusunda 4K hatta 8K ibareleri yer alabilmektedir. Ancak, lisans mevcut değilse, bu durum yalnızca yazılı ifade olarak kalmakta ve daha ileriye geçmemektedir.

Tam l1 lisans yok gibi tam araştırmadım Google'ı ama.hiremco matador varmış oda yarım lisans yazmışlar ne alakaysa.

Yazacagim Komut Satirini Buldumda Bir Zarari Olurmu Olmazmi Bilemiyorum Cpu Suan 1344 Fabrika Ayari 1550 Veya 1650 Dusunuyorum Sizlerinde Onerisini Merak Ediyorum Cozunurlugu Yaptik 720 "Den 1080 P Daha Once Bunu Deneyen Biri Oldumu Bilmiyorum.
Ben Bir Deniycem İnsallah Cihaz Bozulmaz Cpu" Nun Komut Satirini Buldum 1344 Suan 1550 Yapayimmi
Denedim Maalesef Olmadi
setprop sys.boot.cpu.frequency 1650 Olarak Girdim Komut Satiri Gecerli Lakin Pro Surum İstiyor Geri Ciktim Bende

Son düzenleme:

Geri