3I/ATLAS Nerede?Bilgisi olan varmı ?

orhan52

Üye
Konular
2

3I/ATLAS​

19 Aralıkta dünya yörüngesine en yakın geceği duyruldu,Ama dünya basınından bile haber yok,gerçekten bu olayı araştıran arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.Saygılarımla.

Güneşle mesafemizin iki katından fazla mesafe de gereksiz konu , üzerinde durulmasına gerek yok bence.

aynen bende baktım ne bir canlı yayın nede bir haber var, 19 unda beyaz tv de bir programda konuştular gece 1 di , 3 saat sonra en yakın konuma gelecek gözlemlenebilecek dendi ses yok ??

ortalığı birbirine katıp kuyruklu yıldız mı uzay gemisi mi diye bir dünya haber ve video yaptılar. dün en yakın noktadan geçip gitti kısa kısa haber yaptılar. ya gizledikleri birşey var yada o kadar fazla büyüttüler ki artık atıp tutacak birşey kalmadı.

yine her zaman yaptıklarını yapıyorlar insanlara gerçekleri söylemiyorlar, bence buda bir aldatmaca dünya dışı deyip tek düşman deyip yine algı operasyonu var !!! hani nasıl bizde algıyı başka yere çekip iklim yasasını onayladılar , bence buda dikkat dağıtma olayıydı arka planda yapacaklarını yaptılar

YouTube dan biraz Astrapera biraz Evrim Ağacı biraz da Selçuk Topal izleyince doğru bilgiyi alıyorsunuz
+Ayhan Tarakcı

YouTube dan biraz Astrapera biraz Evrim Ağacı biraz da Selçuk Topal izleyince doğru bilgiyi alıyorsunuz
+Ayhan Tarakcı

bence en tarafsız anlatan Barış Özcan , yani tarafsız derken ne %100 bilim ne %100 kitap bilgisi nede sadece %100 kendi bilgisini veriyor, bilgileri birbiriyle öyle güzel harmanlıyor ki sanki böyle arkadaş ortamında anlatım yapar gibi hiç bir yere bağlı olmadan anlatıyor (bence)..

Geri