Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Patlamış hepsi![]()
Bekliyoruz ustam yenisini
Panel'in yeni adresi;Yeni panel ney hiçbiri çalışmıyor
Hocam ben tam bu işleri bilmem bu nu tam olarak napacagiz m3ularaPanel'in yeni adresi;
(
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Yani panel ne ise yarioPanel'in yeni adresi;
(
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Baron66'nın listesini güncelledim.Yani panel ne ise yario
Hocam çok teşekkürler hiçbir kasma donma yok aklımda bi soru var bunların dayanıklılık kaç gun sürüyorBaron66'nın listesini güncelledim.
'' Panel'' kullanıcının listeye erişmesini sağlıyor.
Bu txt dosyasindaki verileri nasıl kullanırız bir klavuz yada video varmı. Ben klasik sonu m3u ile bitenler ve urlsi verilenlerin dışında bişeylerden faydalanamiyorum, destek rica ediyorum.Bir çok arkadaşımız relax paneli arıyormuş buyursunlar değişen yeni dns'i ile beraber 390 adet relax panel
Edit:Relax panel yine dns değişti yeni dns birazdan geliyor...17.03.2025---17:14
Relax panelin yeni dnsi ve user pasları eklendi.
adamlar yine değiştirmiş ama yinede paylaşım için teşekkürler. Bu arada @Baron66 usta sana zahmet olmayacaksa şu yan panel bulma olayını kısaca bir anlatma şansın var mıBir çok arkadaşımız relax paneli arıyormuş buyursunlar değişen yeni dns'i ile beraber 390 adet relax panel
Edit:Relax panel yine dns değişti yeni dns birazdan geliyor...17.03.2025---17:14
Relax panelin yeni dnsi ve user pasları eklendi.
kardeşim verilenler yine m3u değişen birşey yokBu txt dosyasindaki verileri nasıl kullanırız bir klavuz yada video varmı. Ben klasik sonu m3u ile bitenler ve urlsi verilenlerin dışında bişeylerden faydalanamiyorum, destek rica ediyorum.
Belli olmaz belki 1 saat belki 1 gün belki 6 ay yani garantisi yok patlayınca yenisini kullan çok paylaşım yapılıyorHocam çok teşekkürler hiçbir kasma donma yok aklımda bi soru var bunların dayanıklılık kaç gun sürüyor
Anlatayım...adamlar yine değiştirmiş ama yinede paylaşım için teşekkürler. Bu arada @Baron66 usta sana zahmet olmayacaksa şu yan panel bulma olayını kısaca bir anlatma şansın var mı
EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLASIN-SAYGILAR.Baron66'nın listesini güncelledim.
'' Panel'' kullanıcının listeye erişmesini sağlıyor.
M3u Olarak Nasıl KullanılırAnlatayım...
ilkönce bilgisayarına python 3.8.9 kur kendi sitesinden.daha sonra burayı bi okuBaron66 Yan Panel Bulma Yöntemi (PYTHON)
daha sonra py yi çalıştır içerisine çalışan aktif bir url gir örnek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.url bu şekilde olacak sonra elterlıyoruz.sonra dosyanın olduğu hits klasörüne bulduğu yanları atıyor. dosya ile teyit edeyim