Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
patlasınlar arkasında biz varızBu sun paneli iyi patlattılar hateşekkürler bilgi için
ne olmuyor ?Pardon çoğunu denemiştim olmuyor
bak işine nerde denedinÇöpünü önceden denemiştim olmuyor
Kardeşim bazı kanallarda 1 veya 2 dk oynadıktan sonra oynatma tamamlandı deyip kanal kapanıyor.SFVİP kullanıyorumKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
hepsiTelevizoya yükledim yarıdan fazlasını ama açmıyor çoğu
senden önce giren olmuş demekki üzgünümKardeşim bazı kanallarda 1 veya 2 dk oynadıktan sonra oynatma tamamlandı deyip kanal kapanıyor.SFVİP kullanıyorum
Evet kanallar geliyor gir bakalım film yada dizilere açılacak mı. Bu ekran bizdede geliyor ama açılmıyorteşekkürler çalıştığına dair foto atıyorum açıyor arkadaşlar![]()
evet açıyorEvet kanallar geliyor gir bakalım film yada dizilere açılacak mı. Bu ekran bizdede geliyor ama açılmıyor
M3U'LAR İÇİN TEŞEKKÜRLER.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Zaman benim kullandığım televizoda problem olabilireklediğim kullanıcı isimleri 7 8 tane rast gele link yükledim hepsi sorunsuz çalıştı.. eline emeğine sağlık dostum tşk ederim
Tşkler emeğine eline sağlık eyvKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.